Takip Et

SON DAKİKA

Aşk tuzağı davasında 1 tutuklama daha

13 Haziran 2017, Salı 14:24

     


Efeler’de nakliye işiyle uğraşan B.T.’nin müstehcen fotoğraflarını çekip şantaj yaptıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 5 sanığın ardından, daha önce yaşı küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakılan Burçe O. da tutuklandı.

Efeler’de yaşanan olayda, Burçe O. ve Berçin A.’nın, birlikte gittikleri bir restoranda iş adamı B.T.’nin içeceğine ilaç koydukları, önceden kiralanan eve götürülerek cebindeki parasını aldıkları, müstehcen fotoğraflarını çekip daha sonra şantaj yaptıkları iddia ediliyordu.

İş adamı B.T.’nin şikayeti üzerine Berçin A. ve şantaj planını birlikte yaptıkları öne sürülen Kadir Ç., Aydın K., Mecit Ö. ve Semra T. tutuklanmış, Burçe O., yaşı küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.

Yaşı küçük olduğu gerekçesiyle dosyası ayrılan Burçe O. hakkında hazırlanan iddianame, 1 Haziran’da görülen duruşmada, ana dosya ile birleştirildi. Duruşmaya katılmayan Burçe O. hakkında yakalama emri çıkarıldı. Burçe O., Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri tarafından yakalanarak Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarıldı.

BENİ, SALAK YERİNE KOYDULAR

Savunmasında Berçin A.’yı suçlayan Burçe O., sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beni, Berçin abla salak yerine koydu. Bir gün beni arayıp ‘Dışarı çıkalım’ dedi. B.T. ile buluştuk. B.T. kola içerken fenalaştı. Ben ilaç koyulduğunu görmedim. Herhalde Berçin abla koymuş. Daha sonra biz apartmana gittik. Mağdur, sapık bir adamdı. Sürekli bana yaklaşıyordu. Bir anda üstüme atladı. O sırada Berçin fotoğraflarımızı çekmiş. Sonradan fark ettim. Aydın’la adamı dolandırmak için bir pazarlık yapmadım. Biz apartmandayken, Aydın, Semra ve Kadir aşağıda bekliyordu. Mecit abi yoktu.” (NACİ ERİŞ)

Tuzağa 48 yıl hapis istendi

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler