Takip Et

Düzenlemeler

2023-11-29 17:50:00

Aydın’da ‘Prematüre Bebeklerin Gelişimsel Desteklenmesi Paneli’ düzenlendi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hemşirelik Fakültesi Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Sürekli Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Prematüre Bebeklerin Gelişimsel Desteklenmesi Paneli’, Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Panele, ADÜ Genel Sekreter Yardımcısı V. Tanfer Bilge, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat ve Dr. Öğr. Üyesi emel Tuğrul, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından panelin açılış konuşmasını Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Sürekli Eğitim Komisyon Başkanı Prof. Dr. Rahşan Çevik Akyıl gerçekleştirdi. Panelde konuşmacı olarak yer alan Prof. Dr. Hüsniye Çalışır “Prematürelerde Ağrının Hemşirelik Yönetimi”, Prof. Dr. Abdullah Barış Akcan “Erken Doğumun Uzun Dönem Etkileri”, Doç. Dr. Seher Sarıkaya Karabudak “Prematüre Bebeklerin Gelişimsel Desteklenmesinde Masajın Yeri” ve Dr. Funda Güler “Prematüre Bebeklerin Erken Dönemde Nörogelişimsel Olarak Desteklenmesi” başlıklı konularda sunum gerçekleştirdi.

Panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. (ERDAL AYDIN)