Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923’te dördüncü aday ihtimali

29 Haziran 2017, Perşembe 18:02

     


Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek olan Aydınspor 1923’te, geçtiğimiz yıllarda mumla aranan başkan adaylarının aksine 3 Temmuz'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongre öncesi 3 aday çıkarken, dördüncü bir adayın çıkabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınspor 1923’ün olağanüstü genel kurul ilk toplantısı Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Yeni sezon başlama tarihinin yaklaşmasından dolayı ilk toplantıda çoğunluğun sağlanmasının beklendiği Siyah-Beyazlılarda, camia yaşanacak gelişmelere odaklandı. Transfer yasağı bulunan kulüpte, geçtiğimiz sezon forma giyen futbolcuların çoğunun da alacaklarından dolayı federasyona başvurmasıyla, transfer yasağının kaldırılması için ödenmesi gereken miktarın 1 milyon 500 bin TL’den 2 milyon TL’ye ulaştığı öğrenildi.

Yaşanan bu olumsuz tabloya rağmen 3 Temmuz’daki genel kurul öncesi Levent Sabancı ve Hüsamettin Artan’ın ardından uzun süre sessizliğini koruyan mevcut Başkan Hidayet Türen'in de adaylığını açıklamasıyla kongreye günler kala camiada meraklı bir bekleyişi hakim.

BELEDİYE DESTEK Mİ OLACAK, YENİ ADAY MI ÇIKACAK?

Kurulduğu ilk yıldan bu yana belediye desteğini alan yönetimlerin görev yaptığı Aydınspor 1923’te, yeniden aday olan mevcut Başkan Hidayet Türen'in takımın küme düşmesinden sonra henüz belediye desteğini alamadığı ve yaklaşık 20 gündür Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüşemediği öğrenildi. Çerçioğlu ile görüşemeyen Hidayet Türen'in yakın çevresine, "Ben bu işi gurur meselesi yaptım. Bu takımı ben düşürdüysem yine ben çıkarırım" dediği, mevcut yönetimden bazı yöneticilerin desteği ve yeni yönetim listesinde yer alacak isimlerin desteği ile başkan adaylığını açıkladığı ifade edildi.

Gelinen süreçte mevcut üç başkan adayının geçmiş dönemlerin aksine şuana kadar belediye desteğinden yoksun gözükmesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin destek vereceği yeni bir başkan adayının çıkacağı söylemlerine yol açtı. Geçtiğimiz günlerde ismi gündeme gelen Polat Bora Mersin’in başkan adaylığını düşünmediği, eski yönetici Veysel Kılınç ve eski başkan İlhan Gönendi'ye başkanlık teklifinin yapılabileceği konuşuluyor.

KARAR DEFTERİ MUAMMASI

Öte yandan Başkan Hidayet Türen'in sezon sonu genel kurul kararı almak için yönetimi bir kaç kez toplantı daveti yapmasına rağmen karar defterine ulaşamadığı, bazı alınmasını talep ettiği kararları da bu nedenle aldıramadığı için sıkıntılar yaşandığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı taraftarlar da geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, kulüp defterinin kulüpte olmadığını iddia etmişti.

ÜYELİKLERİN SİLİNDİĞİ İDDİASI

Türen'in bazı futbolcularla yapılan sözleşmelerden çok fazla bilgi sahibi olmadığı da belirtilirken, en son kulübün kurucu başkanı olan ve Aydınspor 1923'ü 3. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Ahmet Gümüş ile kulübe haciz gönderen eski başkan Özgür Keskin’in üyeliklerinin silindiği iddiası da camiada farklı yorumlara neden oldu. Ahmet Gümüş'ün üyeliğinin ‘kulübü küçük düşürücü açıklamalar yapmaktan’ silindiği öğrenilirken, eski yöneticilerin de aralarında bulunduğu birçok üyenin üyeliklerinin çeşitli gerekçelerle silindiği son günlerde Siyah-Beyazlı camiada en çok konuşulan konulardan biri. Başkan adayı Hüsamettin Artan'ın da üye listesinin kulüp binasına asılması konusunda bu nedenden dolayı ısrar ettiği belirtildi.

SUÇ DUYURUSU GÜNDEMDE

Kongre sonrası üyeliklerinin tüzüğe aykırı silindiğinin tespit edilmesi halinde birçok üyenin savcılığa suç duyurunda bulunacağı ve kongrenin iptalini isteyeceği ifade edildi. (SUAT DENİZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler