Takip Et

SON DAKİKA

Efe lider avında

28 Kasım 2015, Cumartesi 09:00

     


Üst üste aldığı galibiyetler sonrası hedef büyüten Aydınspor 1923, bugün lider Manisaspor’un konuğu olacak. Gözlerin Manisa’ya çevrileceği karşılaşmada Aydınlı taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 14’üncü hafta bugün ve yarın oynanan maçlarla başlayacak. İlk günde en çekişmeli maç ise lider Manisaspor’un yükselişe geçen Aydınspor 1923’ü ağırlayacağı karşılaşma olacak. Manisaspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanlarla tamamlayıp, dün Manisa’ya giden Siyah-Beyazlılar’da golcü Serdar Karaduman’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği, kaleci Evren Özyiğit’in durumunun da maç saatinde netleşeceği öğrenildi. Eyüp ardından Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle umutlanan Siyah-Beyazlılar’da Teknik Direktör Tolga Doğantez, zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini bildiklerini kaydederek, rakibin durumu ne olursa kazanılanın 3 puan olduğunu, Aydınspor 1923’ün teslim olmadan 3 puan için mücadele edeceğini söyledi.

TARAFTARLAR DA YALNIZ BIRAKMAYACAK

Aydınspor 1923’ü zorlu karşılaşmada taraftarları da yalnız bırakmayacak. Siyah-Beyazlı Yönetim’den gelen otobüs jesti sonrası deplasman hazırlıklarına başlayan 1923’lü taraftarlar, bugün saat 09.00’da Efeler Bey Camii önünden hareket edecek. Manisaspor ve Aydınspor 1923'lü futbolseverler karşılaşmayı 6 TL karşılığında izleyebilecek. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.30 oynanacak karşılaşmada hakem Emre Malok düdük çalacak. Siyah-Beyazlılar'ın ise karşılaşmaya Ulaş, Erdi, Mehmet Murat, Mehmet Gürkan, Mehmet Bektaş, Mehmet Uğur, Serhat, Ramazan, Seçkin, Samet Göker, Samet Yeniceli ilk 11'iyle çıkması bekleniyor. (HAKAN TUĞRUL)

 







 
Son Eklenen Haberler