Takip Et

SON DAKİKA

"Bize inananları mahçup etmeyiz"

22 Kasım 2016, Salı 15:28

     


Antrenör Rıfat Özdemir ile son haftalarda çıkış yakalayan Karpuzlu Belediyespor'da tecrübeli oyuncu Cihan Peker, "Bize inananları mahçup etmeyiz" dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Karpuzlu Belediyespor'un 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Cihan Peker, takımdaki son haftalarda yakalanan çıkışı değerlendirdi. Antrenör Rıfat Özdemir ile iyi bir ivme yakalayan kırmızı-mavili ekip, son 3 haftada topladığı 7 puan ile ligdeki diğer Aydın takımları Çine Madranspor ve Didim Belediyespor'u geride bıraktı.

"DEVAMI GELECEK"

Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Rıfat Özdemir ile Ödemişspor'dan 1 puan alarak İzmir ekibini liderlikten eden ve Didim Belediyespor'u deplasmanda 2-1 ve evinde Çine Madranspor'u 3-1 mağlup eden Karpuzlu ekibinde, başarılı sol bek oyuncusu Cihan Peker, "Sezon başında söylediğim gibi bize inanları mahçup etmeyiz. Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Son 3 maçta aldığımız 7 puan ile üst sıralara tırmanmaya başladık. İnşallah bu başarının devamı gelecek. Herkes görecek ki bu takım zirveye oynayacak. Biz takım olarak buna inanıyoruz. Herkes üstüne düşen görevi yapıyor. Karpuzlu Belediye Başkanımız Tuğrul Ozan ve kulüp yönetimimiz sonuna kadar bizlere destek veriyor. Taraftarımızın desteği zaten şüphesiz. Onlar ile birlikte üzülüp onlar ile birlikte seviniyoruz. İnşallah sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler