Takip Et

SON DAKİKA

Özdemir: Galibiyeti ilk yarı hakettik

17 Ekim 2016, Pazartesi 14:57

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 7. Hafta mücadelesinde evinde İnegölspor ile 1-1 berabere kalan Aydınspor 1923'te 2 puan kaybının üzüntüsü yaşanıyor. Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, oynanan mücadeleden ilk yarı memnun kaldığını ancak ikinci yarıda istenilen oyunun oynanmadığını dile getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Teknik Direktör Özdemir, özellikle ilk yarı planladıkları oyunun yüzde 90'ını gerçekleştirdiklerini ancak gol bulamadıklarını söyleyerek, "İlk yarı her şey istediğimiz gibiydi. Neticede pozisyonları yakaladık ancak, bir türlü gol bulamadık. İkinci yarıda ise yediğimiz golden sonra zamanın daralması ile birlikte oyun disiplininde kopukluklar yaşadık. İstediğimiz gibi olmadı. İlk yarıda golü bulsaydık çok farklı olurdu. Ama son dakikada bulduğumuz gol ile 1 puan aldık. İki puan kaybettiğimiz için tabii ki üzgünüz" dedi.

"TELAFİSİ MÜMKÜN"

Takımın başına geldiği günden beri yenilgi yüzü görmeyen Aydınspor 1923'te, Teknik Direktör Göksel Özdemir, "Mutlak galibiyet için çıktığımız maçtan 1 puanla ayrıldık. 3'te 3 yapmayı istiyorduk. Ancak olmadı. Rakibimizde buraya 3'te 3 yaparak geldi. Daha oynanmamış çok karşılaşma var. 3'te 3 değil, 5'te 5 serilerini de yakalayabiliriz. Bunun telafisi mümkün. Önce kendi içimizdeki problemleri halletmemiz gerekiyor" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler