Takip Et

SON DAKİKA

Büyük maç bugün

17 Nisan 2018, Salı 09:00

     


Aydın'ı gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek takımın belirleneceği maç için nefesler tutuldu.

 

Bölgesel Amatör Lig'i Aydın takımları arasında ikinci sırada bitiren Kuşadasıspor ile şampiyonluğu son maçta kaçıran Amatör Süper Lig ikincisi Yıldızspor, bugün Play-Off karşılaşmasına çıkacak. Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak maç için nefesler tutuldu.

 

Kuşadasıspor antrenörü Özcan Yüksel Terzi, "Zor bir maç bizi bekliyor. Kuşadasıspor daha önce 2 kez baraj maçı oynamış ancak bunları Amatör Süper Lig'deyken gerçekleştirmiş üstelik galip gelmişti. Bölgesel Amatör Lig'deyken ilk kez baraj maçı oynayacağız. Daha önce baraj maçı kaybetmeyen Kuşadasıspor'un bir kez daha kaybetmeyeceğini umut ediyorum. Çalışmalarımızı tamamladık. Artık sahadan galibiyetle ayrılıp, gelecek sezonun hesaplarını yapmak istiyoruz" dedi.

 

Yıldızspor antrenörü Mehmet Öztürk de, "Şampiyonluğu son maçta kaçırdık. Son maçta yapılabilecek her şeyi yaptık. Ama burada olmak varmış. Hiç bir şeyi kaybetmiş değiliz. Kuşadasıspor ile final maçına çıkacağız. Galip gelerek hedeflediğimiz lige gecikmeli de olsa yükseleceğiz. Yıldızspor bunu hak etti. Güzel bir maç bizi bekliyor. Yıldızspor tarihinde ilk kez Play-Off maçı oynayacak. Kulüp tarihinin 33 yıllık hayalini biz gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

 

HAKEMLER BELLİ OLDU

17 Nisan Salı günü saat 15.00'te Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak maçı İzmir'den Sefa Can Meral yönetirken, yardımcılıklarını İzmir'den Fatih Deveci ve Manisa'dan Kadir Günal yapacak. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler