Takip Et

SON DAKİKA

Galibiyeti taraftarlara hediye etti

17 Ocak 2017, Salı 14:25

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden ve ikinci yarıya Didim Belediyespor galibiyeti ile başlayarak yükselişini sürdüren Çine Madranspor’un teknik direktörü Erdoğan Özalp, maçı değerlendirdi. Özalp, ağır saha koşullarına rağmen galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken galibiyeti cefakar taraftarlara hediye ettiklerini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Maçı değerlendiren Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, “İlk devre istediğimiz oyunu oynayamadık. Ancak maçın ikinci yarısında asıl kimliğimizi gösterdik. Attığımız kadar kaçırdıklarımız da oldu. Onları da gole çevirebilseydik çok farklı bir skor elde edebilirdik. Saha şartları çok ağır olmasına rağmen futbolcularımın üstün çabaları ile maçta galip gelmesini bildik. Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Hepsi de pırıl pırıl, gelecek vaat erden çocuklar” dedi.

ÖZALP, TEK YÜREK VURGUSU YAPTI

Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, bu galibiyeti taraftarlara hediye ettiklerini belirtirken, “Bizleri deplasmanda yalnız bırakmayan seyircimize de çok teşekkür ediyorum. Bu kulübün asıl sahipleri taraftarlarımız. Bizler taraftarlarımızın mutluluğu için sahada elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Ligde yolumuza tek yürek olarak devam edeceğiz. Tüm futbolcularım, teknik heyet, yönetim ve taraftarlarımız, bir amaç için gönüllerimizi birleştirdik, o da Çine Madranspor’un yeniden 3.Lig’e kavuşması. İnşallah bu hedefimizi de yakalamak için bu sene lige tutunarak ligi mutlu bir şekilde bitireceğiz” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler