Takip Et

SON DAKİKA

"Daha iyi bir Aydınspor 1923 izleyeceksiniz"

16 Ocak 2017, Pazartesi 14:25

     


Aydınspor 1923'ün başında çıktığı ilk resmi maçında Ankaragücü ile evinde 1-1 eşitlikle berabere kalan Teknik Direktör Necat Gürpınar, sahadaki mücadeleden memnun kaldığını ifade ederek, siyah-beyazlı camianın daha iyi bir Aydınspor 1923 izleyeceğini belirtti.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te ligin ikinci yarısının ilk maçında evinde alınan Ankaragücü'nden 1 puanın ardından sahadaki mücadeleden dolayı yüzler gülüyor. İkinci yarının ilk maçında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Mücadele olmadıktan sonra gerisi boş. Oynanan futboldan gayet memnunum. Ankaragücü mücadelemiz takımın gerçek performansının yüzde 50'sini bile göstermedi. Ancak bu mücadelemiz geleceğin aynası olacaktır. 1 puana olumlu bakıyorum. Sonuçta lider olan bir Ankaragücü ile oynadık. Göreceksiniz Aydınspor 1923 taraftarları önümüzdeki haftalarda, çok daha farklı sonuca giden göze hoş gelen futboluyla sahada iz bırakacak bir takım izleyecekler" dedi.

"KUPA MAÇI ÖNEMLİ"

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. Hafta mücadelesinde PTT 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Aydınspor 1923'te teknik direktör Necat Gürpınar kupayı önemsediklerini belirtti. Gürpınar,"Kupa maçını önemsiyoruz. Kulübün ekonomik açıdan baktığımızda buna ihtiyacı var. Ümiraniyespor maçı önemli. Bu önemli maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Ümraniye'yi yenerek hem kupada yolumuza devam etmek, hem de ekonomik açıdan kulübe katkı sağlamayı istiyoruz" dedi. Öte yandan Ankaragücü maçında darbeye dönük rahatsızlıkları bulunan Şamil Ünal ve Süleyman Özdamar'ın durumu maç saatinde netlik kazanacak. Geçtiğimiz hafta içinde Ankaragücü maçın öncesinde siyah-beyazlı yönetimin futbolculara maç başı ve prim ücretlerinin bir kısmını ödediği öğrenildi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler