Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor'da kriz atlatılıyor

14 Şubat 2019, Perşembe 13:21

     


Son günlerde ekonomik olarak tıkanan ve geçtiğimiz hafta içerisinde kulüp başkanı Yusuf Günal Başkanlığındaki yönetimin istifa kararı almasının ardından kırmızı lacivertlilerde baş gösteren kriz erken atlatıldı.

Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıları bu güne kadar gerek camiaya gerekse futbolculara hissettirmemeye çalışan Yusuf Günal başkanlığındaki yönetimin ekonomik olarak tıkanmalarının ardından aldıkları istifa kararı camiada şok etkisi yaratırken taraftarları ve iş çevrelerini de harekete geçirdi.Taraftarlar kulübün banka hesabına bağış kampanyası başlatırlarken istifa kararı alan yönetim Manavgat deplasmanında takımı yalnız bırakmayarak yanlarında yer aldı.

KRİZE PROTOKOL EL ATTI

Son üç sezondur son haftalarda kaçan şampiyonluğu bu sezon yaşamakta kararlı olan ve haftalardır zirve yarışından kopmayan Sökespor da kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıların bir an önce atlatılması için camiada başlatılan girişimleri ilçe kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Belediye Başkanı duyarsız kalmadı.

Kulüp Başkanı Yusuf Günal, yönetim kurulu üyeleri Faik Kızılırmak,Coşkun Oruçyüz,İsmail Akalın,antrenör Cevdet Çapar,yardımcı antrenör Cevahir Parıldar ve kaptan Emre Bozatlı,Ersen Savaş‘dan oluşan heyet Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanını ziyaret etti. Yapılan ziyarette kulübün içinde bulunduğu durum dile getirilirken Kaymakam Kurtbeyoğlu ve Belediye Başkanı kulübe maddi kaynak sağlanması için ellerinden gelen çabayı sar edeceklerini kaydetti

Öte yandan yapılan görüşmelerin ardından Söke'de üretim kapasiteleri büyük iki fabrikadan kulübe maddi destek sağlanacağı sözünün gelmesi camiada moralleri yükselti.

KONYAALTI ÇIKIŞ OLACAK

Kötü başladığı ligin ilk dört haftasında ardı ardına kaybettiği puanlarla bir anda şampiyonluk hedefinden uzaklaşan hatta küme düşmeye bile aday gösterilmesinin ardından Antalya deplasmanında Konyaaltı Belediyespor’u 6-4 yenerek toparlanan kırmızı lacivertliler,yeniden çıkışı yine Konyaaltı Belediye maçı ile yaşamak arzusunda. Sökespor Pazar günü Söke Şehir Stadı'nda Konyaaltı Belediyespor’u güzel futbolla yenerek zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak istiyor. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler