Takip Et

SON DAKİKA

"Elaziz'den 3 puanla döneceğiz"

13 Ekim 2017, Cuma 19:03

     


TFF 3. Lig 3. Grup'ta ligde 5 puanı bulunan Aydınspor 1923, Elaziz Belediyespor deplasmanında 3 puan arayacak.

 

Ligde 5 puanla 17. sırada bulunan Aydınspor 1923, 8 puanla 14. sırada bulunan Elaziz Belediyespor deplasmanında galibiyet hedefliyor. Yörük Ali Efe Spor Tesisleri'nde yapılan son idmanda futbolcularıyla uzun uzun konuşan Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Bu maçı kazanmalıyız" diyerek futbolcularını motive etti.

 

Aydınspor 1923, deplasmanda gol atamazken, deplasmanda sadece 1 puan alabildi. Bu sezon evinde 3 maçtır kaybetmeyen Elaziz Belediyespor, 12 golle de grubun en fazla gol yiyen takımı konumunda. 2 golle en az gol atan takım olan Aydınspor 1923 ise, kalesinde çok gol gören Elaziz'e gol atarak deplasmanda gol atamama şanssızlığını da kırmak istiyor.

 

Gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Ligde 7. haftaya giriyoruz. Gol atmada sıkıntı yaşıyoruz. Bunlar aşılabilecek sorunlar. Çalışıyoruz. Gün geçtikçe üstüne koymaya çalışıyoruz. Bu hafta galip gelerek belki üstümüzdeki kara bulutları dağıtacağız ve özgüvenimiz yerine gelecek. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Oradan beraberlikle dönmek de bizim için kazançtır. Her puan Aydınspor 1923 için kazanç olacak" dedi.

 

Kaptan Serkan Özdemir ise, sakatlığının geçtiğini söyleyerek Elaziz maçında forma giymek istediğini belirtti. Özdemir, "Bu hafta Allah'ın izniyle 3 puanı alacağız. Alacağımız bir 3 puan bu takıma heyecan getirecektir. Alacağımız bir galibiyetle Aydınspor 1923'ü yukarıları taşıyacağız" dedi.

 

Golcü Habib Uzun, "Golü kimin attığı hiç önemli değil. Ben atmışım, diğer arkadaşlarımız atmış. Önemli olan Aydınspor 1923'ün kazanması. Taraftarlar da yeterince sabretti. Bu hafta biz de galip gelerek onları mutlu etmek istiyoruz. İnşallah Elaziz'den 3 puanla döneceğiz" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler