Takip Et

SON DAKİKA

'Genç Erkekler'de Nazilli finalist

11 Şubat 2016, Perşembe 17:24

     


Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler Futbol müsabakasında Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni deplasman da 1-4’lik skorla mağlup eden Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi finale kaldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da oynan karşılaşmanın 20. dakikasında ceza sahası dışından Kenan’ın sert şutunda kalecinin çabası yetersiz olunca Nazilli 0-1 öne geçti. 25. dakikada Onur’un şutunda kaleciden seken top, kalenin tavanından içeri girdi: 0-2. 30. dakikada Kamilcan’ın şutunda Mimar Sinan defansına çarpan top kaleciyi kontrpiyede bıraktı. Kalecinin son anda yaptığı hamleler de işe yaramayınca ilginç vuruş gol oldu: 0-3. 35. dakikada Mehmet’in plase vuruşu farkı 4’e çıkardı.

GOLÜ KALECİ ATTI

Maç, futbol sahalarında az rastlanan bir golle sonuçlandı. 70+1. dakikada ev sahibi ekip bir penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kalecisi Ali, topu ağlarla buluşturdu. 1-4. Bu galibiyetle Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi finale kaldı. (AZİZ ÖZDEN)







 
Son Eklenen Haberler