Takip Et

SON DAKİKA

Müdür Çeker sözünü tuttu

5 Aralık 2016, Pazartesi 14:39

     


Geçtiğimiz Kasım ayında Adnan Menderes Stadı'nda yerel gazetelerin spor muhabirleriyle buluşan ve kendilerine yan sahalar için kulübe sözü veren Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker sözünü tuttu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 1 ve 2 Nolu Yan Saha'larında oynanan karşılaşmaları takip eden muhabirler için basın kulübesi, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapıldı. Özellikle kış aylarında zorluk yaşayan basın mensupları için gereken hizmetin yapılması, basın mensuplarını memnun etti.

Aydınlı basın mensuplarıyla geçtiğimiz Kasım ayında bir araya gelen İl Müdürü Çeker, basın mensuplarının işlerinin zorluğunun farkında olduğunu söylemiş ve “Aydın’da sessiz çığlığın sesi basın mensuplarıdır. Basın emekçileri, Aydın’daki gelişmelerden haber alma kaynağımızdır. Bizim işimiz sadece sporculara hizmet etmek değildir. Bizim işimiz Aydın sporuna hizmet edeni de desteklemek ve yardımcı olmaktır. İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu tür hizmetleri de memnuniyetle yaparız" demişti ve sözünü tuttu. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler