Takip Et

SON DAKİKA

Bağarası, 7/24 sağlık hizmetine kavuştu

22 Mart 2017, Çarşamba 16:00

     


AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın, mahalle sakinlerinin isteği üzerine Bağarası Sağlık Ocağı’nda görevlendirilmesini sağladığı doktor sayesinde, civardaki dağ mahalleleri dahil 20 bin kişinin yaşadığı bölge, 7/24 kesintisiz sağlık hizmetine kavuştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke’ye bağlı Bağarası’ndaki Sağlık Ocağı’nda fiziki şartların yenilenmesinin ardından mevcut dört doktorun altı doktora çıkmasıyla dönüşümlü olarak nöbet tutulacağını açıklayan AK Parti’li Savaş, acil durumlarda müdahale yapılabilmesini kolaylaştırmak için gereken tadilat çalışmalarına da en kısa zamanda başlanılacağını belirtti.

 

“6 DOKTOR DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK NÖBET TUTACAK”

Geçtiğimiz hafta Bağarası Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, mahalle sakinlerinin 20 bin kişiye hizmet veren Bağarası Sağlık Ocağı'nda acil durumlarda ön müdahale yapabilmesi için 24 saat doktor ve ambulans bulundurulması talebini ilgili mercilere ileten AK Parti’li Savaş, “Girişimlerimizin ardından Sağlık Bakanlığı’ndan gereken onay geldi. En kısa zamanda Sağlık Ocağı’nda tadilata başlanılacak. Tadilat sayesinde Bağarası Sağlık Ocağı, hem daha kaliteli sağlık hizmetlerine hem de doktorlarımızın daha elverişli nöbet tutmasına uygun hale getirilecek. Mevcut dört doktora ilave olarak görevlendirdiğimiz iki doktor sayesinde de 7/24 dönüşümlü nöbete başlanacak” dedi.

 

“HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Bağarası Sağlık Ocağı’nın içerisinde geçtiğimiz hafta itibariyle hizmet vermeye başlayan 112 Acil İstasyonu’nun da gerekli yapım çalışmalarının ardından en kısa zamanda Mal Müdürlüğü’nün tahsis ettiği 420 metrekarelik yeni yerde hizmet vermeye başlayacağını açıklayan Savaş, “Artık Bağarası ve civarında yaşayan mahalle sakinlerimiz, telefonlarından 112 tuşuna bastıkları an, tahsis ettiğimiz ambulans ve sağlık görevlililerimiz derhal vatandaşımızın yardımına koşacak. Bağaralı hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler