Takip Et

SON DAKİKA

“2017 yatırım yılı olacak”

21 Kasım 2016, Pazartesi 06:30

     


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, geçtiğimiz Cumartesi günü ADÜ’de temel atma törenine katılan Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci’nin, Aydın’a heybesi dolu olarak geldiğini ve 2017'nin Aydın için yatırım yılı olacağını söyledi.

En kısa sürede Denizli-Aydın otoyol bağlantı ihalesinin gerçekleşeceğini ve 2017’de Şehir Hastanesi’nin ihalesi için düğmeye basılacağını söyleyen AK Parti’li Savaş, “Heybemizde tarım ağırlıklı olarak Aydın’da kurulacak olan ‘Serbest Bölge’ de var. Bu kesinleşir kesinleşmez, müjdeyi yine bakanımız kamuoyuna duyuracak. 2017 Aydın’ın yatırım yılı olacak” dedi.

“AYDIN'IMIZ İÇİN MEGA PROJELERİ MÜJDELEDİ”

Aydın’ın çehresinin değişmesi ve kalkınma hamlelerinin hayata geçmesi doğrultusunda canla başla çalıştıklarını ve Aydın’ın çözüm gerektiren belli başlı sorunlarının çözüme kavuşması için ellerinden geleni yapmaya devam ettiklerini söyleyen Savaş, “Bakanımıza Aydın'a gerçekleştirdiği ziyaretten ve bölgemizi, ilimizi yakından ilgilendiren müjdeli haberlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Aydın’ı ve bölgemizi ilgilendiren müjdeli haberleri bizzat Ekonomi Bakanımızın ağzından duymak bizleri çok mutlu etti. 2017’de çok güzel işlere imza atılacak. Bakanımızın müjdelediği ana başlıklar Aydın, Denizli, Muğla, Uşak ve Antalya’yı uzun vadede etkileyecek konulardır. Bakanımızın İzmir-Aydın-Deniz-Antalya hızlı tren hattı kurulmasıyla ilgili olarak müjdesinin yanı sıra böyle bir düşüncenin oluşması bile harikulade bir durum. 2017’de mega projelerin gerçekleşmesi için düğmeye basılmasıyla birlikte Aydın artık daha farklı bir konuma kavuşacak” diye konuştu. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler