Takip Et

SON DAKİKA

AK Partili Meclis Üyesi’ne, CHP’li başkandan ders gibi cevap

14 Kasım 2016, Pazartesi 22:34

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) toplantısında turizm konusu öne çıktı. Toplantıda söz alan AK Partili Kuşadası Meclisi üyesi Tacettin Özden, "Şu anda turizm konusunda kriz yaşıyoruz" derken; Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ise, "Pek çok kriz atlattık, Türkiye ekonomisi güçlüdür" diye cevap verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü meclis toplantısında konuşan Kuşadası Belediye Meclisi üyesi AK Partili Tacettin Özden, Avrupa'daki tur operatörlerinin Türkiye'deki sıkıntılar sebebiyle rezervasyonlarda Türkiye'ye sıcak bakmadığını ve ekonomik anlamda sıkıntıların artacağını ifade ederek, "Şu anda turizm konusunda kriz yaşıyoruz. Büyük olasılıkla gelecek yılda bu kriz devam edecek" dedi.

ÇERÇİOĞLU: ÖNÜMÜZDEKİ YIL TURİZM İYİ GEÇECEK

AK Partili meclis üyesi Tacettin Özden'e cevaben konuşan Başkan Çerçioğlu ise Türk ekonomisinin son derece güçlü olduğunu belirterek, "Biz yılarca pek çok kriz atlattık. Krizlerle baş etmesini öğrendik. Onun için önümüzdeki sezon Kuşadası, Didim ve Türkiye turizminin iyi bir yıl geçireceğini düşünüyorum. Turizmin kötü geçmesinin temel sebebi Rusya'ydı ama Rusya ile de buzlar gayet güzel erimiş durumda. Ekonomimizin içinde 79 milyon var, ekonomi kötü geçmeyecek, iyi geçecek. Eğer biz ekonomi kötü geçecek dersek bunun yansıması gerçekten negatif olur. Turizm, tarım, otomotiv hangi sektörü konuşuyorsak konuşalım Türk ekonomisi güçlüdür" diye konuştu. (CEM ULUCAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler