Takip Et

SON DAKİKA

İsabeyli Kapalı Pazaryeri açıldı

14 Ekim 2016, Cuma 17:15

     


Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, "Büyükşehir'e rağmen bunca hizmet ürettik, üretmeye de devam edeceğiz" dedi. Törende konuşan AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz de Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesi'nde yapılan bin 600 metrekare kapalı alana sahip kapalı pazar yeri törenle hizmete açıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mahalle Muhtarı Birkan Şen, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine hiçbir hizmette bulunmadığını ifade ederken, açılışa katılan AK Parti Aydın Millevekili Abdurrahman Öz'e, Büyükşehir Yasası'nı çıkartmakla kendilerine kötülük edildiğini söyledi. Daha sonra söz alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da aynı konudan dert yakınarak, "Nazilli Belediyesi'nin hakkı olan ödenek ile su paralarından elde edilmesi gereken 3 milyon 500 bin lira Büyükşehir Belediyesi'ne aktarılıyor. Bu paralar bize verilmemesine rağmen biz bunca hizmet üretmeye çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler için istesek 15 günde bir açılış yapabiliriz. Büyükşehir Yasası'na rağmen bunca hizmet üretmekten de gurur duyuyoruz. Belediye başkanının siyasi kimliği, seçimden sonra biter ve herkes ile temas halinde olur. Benim bu hizmetleri üretebilmem için milletvekillerimiz ve bakanlarımızla olan yakınlığımı görenler, bunun altında başka nedenler arıyor. Nazillli'nin dertleriyle dertlenen birisi olarak herkes ile irtibatta olmam gerekiyor. Nazilli'nin dertleriyle dertlenmeyenlerden hizmet beklememiz mümkün değildir" diye konuştu.

ÖZ, "AMAÇLARI AYDIN'A HİZMET ETMEK DEĞİL"

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz de yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasası'nı, hizmet kalitesini artıracağı düşüncesiyle hazırladıklarını belirterek, "Biz, Ankara'da Aydın'ın sol olmadığını söylüyoruz. Büyükşehir Yasası'nı hazırladığımızda ve belli bir nüfusun üzerinde olan illerin, Ankara ve İstanbul gibi daha iyi hizmet almasını hedeflemiştik. Fakat Aydın'da, belli bir kesime hizmet ederek ve onlardan aldığı oyla seçilen bir CHP'li belediye başkanı var. Amaçları Aydın'a hizmet etmek olmayan ve oy aldığı kesime çalışan başkandan hizmet bekleyemeyiz. Benim seçim öncesi hazırlattığım pankart ve broşürlerde 'Aydın sol değildir' diye sloganım vardı. Bundan sonra sandığa giderken daha iyi düşünüp Aydın'ın sol olmadığını gösterin ve Aydın'a hep birlikte hizmet edelim" ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediyesi tarafından 600 bin lira harcanarak yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin açılışı öncesinde, İsabeyli Muhtarı ve azaları tarafından Başkan Alıcık'a çiçek ve plaket takdim edildi. Açılış kurdelesini Milletvekili Öz, Başkan Alıcık ve protokol üyeleri hep birlikte kesti.

Açılış törenine, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İsa Bedil, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, İsabeyli Mahalle Muhtarı Birkan Şen, sivil toplum örgütü temsilcileri ve mahalle halkı katıldı. (CEM ULUCAN-ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler