Takip Et

SON DAKİKA

"El ele Aydın'ı yatırıma boğacağız"

13 Şubat 2016, Cumartesi 09:51

     


Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’in, iktidar partisi milletvekilleri ve il başkanına Aydın’ın meseleleriyle yakından ilgilendikleri için teşekkür etmesi üzerine AK Parti Aydın İl Başkanı, “Hakan Ülken gayretlerimizi biliyor ve destekliyor. Aydın’ın meseleleri büyük, tek başımıza yapacağımız projeler değil. El ele Aydın’a bir şeyler kazandırmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Aydın Ticaret Odası’nın Çıldır Havalimanı raporuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, AYTO Başkanı Hakan Ülken, Denizli Aydın Otoyolu Projesini işaret ederek, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e teşekkür ederek, “Aydın’ın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini görüyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz ve Çıldır Havalimanıyla ilgili de somut gelişmeler bekliyoruz” dedi. Hakan Ülken’in bu sözleri üzerine, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, şöyle konuştu:

“Hakan Ülken gayretlerimizi biliyor, Allah razı olsun bunu kamuoyu önünde de dile getirmiş. Biz bu dönemi Aydın’a hizmet için bir vesile kılmak istiyoruz. Teşkilatın, milletvekillerinin uyumlu olduğu bir dönemde Aydın’ı gerçekten yatırıma boğmak istiyoruz. 2019’da Aydın’ı istiyoruz ve Aydın’a hizmet edilsin istiyoruz. Bu noktada otobanla ilgili somut gelişmeler oldu. Denizli Aydın otoyolunun 2016’nın ilk yatırım planına alınması çok sevindirici. Bunlar büyük projeler. Bunu bir il başkanının tek başına götüreceği şeyler değil, il başkanı, milletvekilleri, sivil toplum örgütleri hep birlikte hareket etmeli. Aydın Ticaret Odası bize bu noktada desteği sağolsun olumlu yönde. Biz de Hakan Beye teşekkür ediyoruz. Aydın’ın ileriye gidebilmesi için elinden gelen gayreti gösteriyorlar. El ele Aydın’a bir şeyler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz.” (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler