Takip Et

SON DAKİKA

Kamacı, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı

10 Kasım 2018, Cumartesi 15:27

     


Didim’de iki dönem CHP’den Belediye Başkanlığı yapan, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde DSP’den Didim Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mümin Kamacı, AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

2004 ve 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Didim Belediye Başkanı seçilen ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde DSP’den Didim Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mümin Kamacı, AK Parti’ye katıldı. Kamacı, beraberindekilerle birlikte AK Parti Didim İlçe Başkanlığı’na gelerek üyelik ile Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti’ye katılan Mümin Kamacı, üyelik başvuru evrakları ile Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı’ya teslim etti.

30 Mart yerel seçimlerinde DSP’nin Didim’deki başkan adayı olarak 8 bin 68 oy alan ve seçim yarışını CHP’nin adayı Ahmet Deniz Atabay’ın bin 32 oy gerisinde tamamlayan Mümin Kamacı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yaptığını belirterek, “Ben 25-30 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapan bir insanım. CHP’nin her kademesinde görev aldım. İki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Bu süreç içerisinde çalışmalarımızla yaşamış olduğumuz kentimize yararlı olmaya çalıştık” dedi.

“SORUMLULUĞUM, KENTİME HİZMET ETMEKTİR”

CHP ile ilgili yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar neticesinde iktidar partisi olan AK Parti’de daha faydalı olabileceğini ifade eden Kamacı, “Benim doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım kente ve mezarlıkta yatan bütün büyüklerimize karşı sorumluluğum var. Bu sorumluluğum, kentime hizmet etmektir. Didim’i Ege Bölgesi’nin incisi, en güzel kenti yapma adına iktidarın gücünü yanımıza alarak, devletin desteğini yanımıza alarak bu kadroyla beraber Didim’i marka haline getirmek istiyoruz. Benim öncelikli nedenim Didim’de işsizlik sorununun olmaması. Gençlerin yarınlarına güvenle ve garantiyle bakabilmeleri gerekiyor. Sokakta gezen insanların yüzlerinin devamlı gülümsemeleri ve yarınlara umutla bakabilmeleri için ben bu yerel yönetime aday oldum. İktidar partisinin gücüyle, hep beraber burada en güzel bir şekilde çalışma yapmak istiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ise AK Parti Didim İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu için Mümin Kamacı’yı ağırladıklarını kaydederek, Kamacı’nın AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diledi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler