Takip Et

SON DAKİKA

2024'te hangi burcu neler bekliyor?

30 Aralık 2023, Cumartesi 17:49
Son güncelleme: 30 Aralık 2023, Cumartesi 20:56

     


Yeni yıl ile yeni bir astroloji takvimi başlaaycak. Takvimler 2024’e yaklaşırken önümüzdeki yıl hangi burç, ne konuda şanslı olacak merak konusu oldu. İşte The Astro Twins'ten derlenen yorumlara göre; yıldızların yeni yılda aşk, kariyer ve para getireceği burçlar:

KOÇ
Gökyüzünde insanlığın kolektif evrimini yönlendiren bir nokta olan kuzey ay düğümü, tüm yıl Koç burcunda olacak. Her 18 ila 20 yılda bir olduğu gibi bu nadir döngü sırasında, türü bozan fikirleriniz ve şiddetli bireyselliğiniz dünyanın ihtiyacı olan şeydir. Kişisel düzeyde 2024 yılında kimliğinizi yeniden şekillendirebilir ve yeteneklerinize yeni bir yön bulabilirsiniz. Süreç bazen gizemli ve karmaşık olabileceğinden, kendinize bu kahramanın yolculuğu boyunca size akıl hocalığı yapabilecek bir Yoda bulun. 8 Nisan, Koç burcundaki tam güneş tutulması, gündüz gökyüzünü kararttığı için dönüşüm için büyük bir gün olabilir. 8 Nisan’dan sonra, maddi konularda aydınlanmalarla ortaya çıkacaksınız. Ancak halka açılmak için aceleye gerek yok. 25 Mayıs’ta Jüpiter, iletişimsel İkizler burcuna girene kadar bekleyin. O zaman vizyonunuzu nasıl ifade edeceğinizi öğreneceksiniz, bu da zamanın ruhunu fırtınaya sokabilir.

Aşk Hayatı
Koç, bir ilişki içindeyken kendine güvenme konusunda çoğu zaman arka planda olabiliyor, ama bu yıl öyle değil. 2024’te, deli gibi aşık olduğunuzda bile özerkliğinizi bir sfenks gibi koruyacaksınız. İnsanları kendinizden uzaklaştırmadan, kendinize yer açmak mümkün. Bekar Koç, solo statüsünden keyif alacak, ancak yılın ikinci yarısında hayranlarınızı uzak tutmak zor olacak. 2 Ekim’deki güneş tutulması, ilişkilere yeni bir başlangıç enerjisi getirecek.

 

 

BOĞA
Bu yıl kendinizi çılgınca kararsız hissetmeye hazır olun. Devrim niteliğindeki değişim yaratıcıları Jüpiter ve Uranüs, 2024’ün ilk yarısında Boğa burcunda birleşirken, yalnızca tedbiri elden bırakmıyorsunuz, kişisel gelişiminizde hızlanma seviyelerine ulaşıyorsunuz. Kitap yazın, karşı kıyıda bir yıl geçirin, fikirleriniz geliştirmeleri için farklı insanlarla ortaklıklar kurun veya hayatınızda bundan sonra ne olacağı konusunda tamamen şaşkınsanız, geniş çaplı deneyler yapmak için kendinize izin verin. Endişelenmeyin: Jüpiter 25 Mayıs’ta burcunuzdan çıktığında, daha istikrarlı gelir akışlarıyla birlikte geleneksel hassasiyetleriniz yeniden ortaya çıkıyor. Bu dönüştürücü yıl boyunca kendinizi biraz sağlam tutmak için sağlıklı yaşam rutinlerini sürdürün ve topluluk desteğinden yararlanın. Düzenli, yenilikçi arkadaşlar sizi bir değişime yönlendirecek.

Aşk Hayatı
Bu yıl ruh eşi bağlantı potansiyeli sizin için yüksek, ancak bağı kuracak kadar uzun süre tek bir yerde kalmalısınız. 25 Mayıs’a kadar Aşk Tanrısının okları için fazlasıyla hareketli bir hedef olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında “kaliteli zaman” yeniden sevgi diliniz oluyor. Destansı bir romantik tatil ile kaybedilen zamanı telafi edin. Bekar Boğalar için 8 Nisan tutulması yakınlarında kimin ortaya çıktığına dikkat edin.

 

 

İKİZLER
2024 başlarken meditasyon yapın, derinlemesine düşünün ve kişisel bakımın tadını çıkarın. 25 Mayıs’tan sonra önünüze çıkan inanılmaz fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmak için tam bir duygusal depoya ihtiyacınız olacak. On yıldan fazla bir süredir ilk kez, geniş, bereketli Jüpiter İkizler’e doğru yükseliyor ve bir yıl süren Rönesans Turunuzu başlatıyor. 9 Haziran 2025’e kadar sürecek olan bu güç döneminde yeni deneyimler tam anlamıyla sizi bulacaktır. Satürn ve Neptün tüm yıl boyunca kariyer bölgenizde bir araya gelmişken, zanaatınızda ustalaşmaya veya zaman ayırmaya değer yeni bir yol bulmaya odaklanın. Desteğe mi ihtiyacınız var? Ağınızdaki VIP isimlere ulaşın. 17 Eylül veya 2 Ekim’de sonbaharın iki tutulmasına yakın büyük bir başlangıç için hazır olabilirsiniz.

Aşk Hayatı
2024’ün mücevherler için hazırladığı duygusal sevgiyi çekmek veya korumak için birkaç fedakarlık gerekebilir. Rahatsız edici eski sevgililerinizi engelleyerek (gerçekten “sadece arkadaş” olsanız bile) veya programınızı karıştıran rastgele sosyal aktivitelerden uzak durarak başlayın. Bekçi moduna geçmemeye dikkat edin. Bebek gibi davranarak duygusal kaynaklarınızı tüketen değil, gelişiminizi destekleyecek bir ortağa ihtiyacınız var.

 

 

YENGEÇ
Yengeçler 2024’te saklambaç oynuyor, kabuğunuzun içinde kayboluyor, ardından odayı yönetmek için stratejik olarak yeniden ortaya çıkıyorsunuz. Yılın ilk yarısında popülariteniz yükselirken, zamanınızı bir şahin gibi koruyun. En iyi çalışmalarınızdan bazılarını perde arkasında yapacaksınız. Tüm yıl boyunca kariyer bölgenizde kader odaklı kuzey ay düğümü varken, Yengeçler yepyeni bir yol çiziyor veya mevcut mesleğindeki olasılıkları genişletiyor olacak. Para bu sene sizin için, yatırımlardan, komisyondan veya yaratıcı çalışmanızın gelecek. Alanınızı taşımaya veya düzeltmeye hazırsanız, süreçler, 25 Mart ve 2 Ekim’deki tutulmalara yakın hızlanabilir.

 

Aşk Hayatı
İlişkiler bu yıl güçlü bir şekilde derinleşiyor, ancak olay şu: Birine yakın hissetmek için daha iyi tanımlanmış sınırlara ihtiyacınız olacak. Kendi adınıza konuşma ve daha az kabul edilebilir olma sanatını uygulayın. Kızgınlığınızın sizi zehirlemesine izin vermeden, sağlıklı, karşılıklı bir ilişki için zemin hazırladığınıza güvenin. Ateşli Plüton’un 2024’te 20 yıl boyunca kalıcı bağların bulunduğu sekizinci evinize taşınmasıyla birlikte, aşk hayatınız bu yıl unutulmaz olacak! Bu yaz, 21 Haziran ve 21 Temmuz’da Oğlak burcundaki bir çift dolunayın yedinci ilişkiler evinizi aydınlatacağı büyük gelişmelere hazır olun.

 

ASLAN

Bu yıl yeni bir okulun liderisiniz. Tacınızın altında parlak bir zihin yatıyor ve benzersiz felsefelerinizi dünyayla paylaşmanın zamanı geldi. 8 Nisan tutulması yakınında, bilginizi derinleştirmenize yardımcı olacak, hayatınızı değiştirecek bir seyahat fırsatı doğabilir. Ve yılın ilk yarısında Jüpiter ve Uranüs’ün onuncu prestij evinizde olmasıyla, ileri görüşlü fikirleriniz kontrol edilemeyen bir ateş gibi yayılabilir. Şimdi büyük soruya gelelim: Ölçeklenebilirler mi? 25 Mayıs’ta büyüme ajanı Jüpiter İkizler’e doğru yola çıkıyor ve popülaritenizi katlanarak artırıyor. Yaratıcı kontrolden çok fazla ödün vermeden diğer insanları gururunuza dahil etmenin bir yolunu bulun. 2 Ekim’deki güneş tutulmasıyla takım zaferini alkışlıyor olabilirsiniz.

 

Aşk Hayatı
Satürn ve Neptün’ün derin sekizinci evinizde olmasıyla, romantik bir fanteziyi, evlilikler de dahil olmak üzere yasal bir gerçekliğe dönüştürebilirsiniz. Ancak Jüpiter ve ay düğümleri vahşi çocuğunuzun enerjisini şarj ediyor. Başka birinin kontrol listesindeki kutuları işaretliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Daha önce hiç yazılmamış bir senaryoyu takip ediyor olsa bile, kendi aşk hikayenizin yazarı olun.

 

BAŞAK
Yeni ufuklar Başak burcunu çağırıyor ve dünyevi dokuzuncu evinizde ortak maceracılar Jüpiter ve Uranüs ile 2024’ün ilk yarısını seyahat ederek, öğrenerek ve büyüme deneyimlerine dalarak geçirebilirsiniz. Mükemmeliyetçilikten kurtulun ve kendinizi yalnızca deneme yanılma yoluyla gelebilecek “öğretilebilir anlar” açın. Ve eğer başkalarına öğretecek bir şeyiniz varsa (ve Başak burcunun bilmediği bir şey varsa), bu yıl kişisel ustalık sınıfınızı geliştireceğiniz yıl. Ay düğümlerinin para ekseniniz boyunca uzanmasıyla, olması gereken bir iş atamasını gerçekleştirebilir veya bilinçli bir yatırımın zemin katına girebilirsiniz. Girişimci Jüpiter 25 Mayıs’ta İkizler’e doğru yelken açtığında, kariyer genişlemesi kapıda. Çok iyi bir müşteri kapabilir veya maaş artırıcı bir derece veya sertifika almak için okula geri dönebilirsiniz. Üzerinde çalışılan sağlam bir iş fikriniz mi var? Bir yatırımcı yılın ikinci yarısında hayallerinizin arkasına dolarlar koyabilir.

Aşk Hayatı
Karaya oturmuş Satürn ve rüya gibi Neptün tüm yıl boyunca ortaklık evinizde birlikte yelken açarken, 2024’te Başaklar için fantezi gerçeklikle buluşuyor. İlişkiler güçlü bir aynadır ve her zaman gurur verici olmayabilir. Şunu unutmayın: Kendini keşfetmek için kendinizi başka birinin gözünden görmekten daha iyi bir araç yoktur. Başaklar bu yıl evlilik malzemesi olan biriyle tanışabilir veya bir durumu resmileştirmeye karar verebilir. Ancak 17 Eylül tutulmasına yaklaşırken ortaya çıkabilecek sabote edici eğilimlere karşı dikkatli olun.

 

 

TERAZİ
2024’te heyecan verici ve kafa karıştırıcı olan Terazi’nin bilinmeyen vahşi doğasını geçiyorsunuz. Bunun için yılı Terazi’de geçiren güney ay düğümüne teşekkür edebilirsiniz. Gökyüzündeki bu nokta kolektif gölge çalışmasıyla ilişkilidir ve burcunuza yalnızca 18 ila 20 yılda bir gelir. Bu, derin bir ruhsal gelişim döneminin habercisi olsa da, tüm duygu yelpazesini deneyimlemeye hazır olun. 25 Mart ve 2 Ekim’de Terazi’de gerçekleşecek yılın iki tutulmasına yakın hayatınızda bazı önemli dönüm noktaları gerçekleştirmeye hazır olacaksınız ve bunlar beklenenden daha hızlı gerçekleşebilirsiniz. Sınırsız Jüpiter ve deneysel Uranüs’ün karışımı, 2024’ün ilk yarısında size mistisizmi, erotizmi ve dizginsiz yaratıcılığı keşfetme gücü verecek. 25 Mayıs’ta Jüpiter bir yıl boyunca İkizler burcuna girdiğinde seyahat edecek, medya ile ilgilenecek, okula geri dönecek veya kendi işinizi kuracaksınız.

Aşk Hayatı
Kaderin yönlendirdiği kuzey ay düğümü tüm yıl boyunca Koç burcundan ve ilişki evinizden geçerken, bu yıl aşkla ilgili dersler bol olacak. Destekleyici rolü oynamaktan uzaklaşın. Bu yıl, her iki insanın da gelişip kazanabileceği, karşılıklı yarar sağlayan bir bağlantı kurmanız gerekiyor. Boğucu deneyler sizi farklı deneyimlere yönlendirebilir; özellikle de güçlü Plüton’un tutkulu beşinci evinizde 20 yıllık bir yolculuğa çıkmasıyla.

 

 

AKREP
Ortaklıklarınıza güç verin. Tüm yıl boyunca, şanslı, bereketli Jüpiter, haritanızın dinamik ikili bölgelerinden geçiyor ve başkalarının size yaklaşmasına izin vermek için direncinizi aşıyor. Onları yine de gerekli sadakat testlerinden geçirmeniz gerekse de, iş, eğlence, yaratıcı yapılandırmalar ve daha fazlası için her ikinizin de bir ölçüde bağımsızlığı korumanıza olanak tanıyan yeni eşleştirme yollarını bulacaksınız. Kozmik hükümdarınız – baştan çıkarıcı, gizemli Plüton – çok büyük bir dönemden geçiyor. 2024 yılında iletişim bölgenizdeki (Oğlak) 16 yıllık turunu tamamlıyor ve 20 yıl boyunca Kova burcuna ve dördüncü aile eviniz ve yuvanıza demir atıyor. Yakın çevrenizle bağlantılar derinleşiyor ve bazı Akrepler emlaktan büyük kazançlar elde edebilir. 17 Eylül tutulmasına yakın beklenmedik bir seyahat fırsatı dünyanızı sarsabilir.

 

Aşk Hayatı
2024’te aşk, tamamen etkileşimli olmanızı gerektiriyor. Özgürleşen Jüpiter ve Uranüs, yılın ilk yarısında ortaklık evinizde birleşiyor ve bu da sizi tam bir ilişki anarşisti haline getirebilir. Kendi kurallarınızı yazın; bu sizin dışınızda kimseyi ilgilendirmez. 25 Mayıs’ta Jüpiter İkizler’e ve erotik sekizinci evinize sürüklendiğinde, bazı sınırları zorlayan deneylere hazır olacaksınız. Ancak artık net bir bağlılığa da ihtiyacınız olacak, bu yüzden eşit dozda şehvet ve güven içeren bir ilişki bulmanız gerekiyor.

 

YAY
Artık kanatlanmak yok Yay. 2024’te hayatınızı güzelleştirmek için uçağı bir dakikalığına indirmeniz ve planlarınızı düzene sokmanız gerekebilir. Bütçeleri ve zaman çizelgelerini gözden geçirin. Daha sonra aslında nereye gitmek istediğinizi netleştirin. Sürpriz: Sistemleri kurma sürecinden keyif alabilirsiniz. Hükümdarınız şanslı Jüpiter, 20 Nisan’da deneysel Uranüs’le bağ kurduğunda, oyunun kurallarını değiştiren bir atılım, kariyerinizi yeniden canlandırabilir. Balık burcunda sabitlenen dengeleyici Satürn ve temel dördüncü eviniz sayesinde, kök salmaya ve güvenli bir fırlatma rampası inşa etmeye hazırsınız. Kaderin tozladığı ay düğümleri sayesinde bu yıl şöhret ve popülerlik artıyor. Video kaydetmek veya tutkularınızı geliştirmek için bir “stüdyo” kurun. Bu, benzersiz yeteneklerinizin parlamasına olanak tanıyan formatı bulma yılıdır.

Aşk Hayatı
Tutkularınız nerede yatıyor? Sizi aydınlatan şeye ne kadar çok odaklanırsanız, sizi en çok seven birini çekme olasılığınız o kadar artar. Ayın kuzey düğümü, yılı Koç burcunda ve bereketli, romantik beşinci evinizde geçirerek bu yılı teklifler, hamilelikler veya sadece yüksek enerjili aşkın tadını çıkarmak için lezzetli bir yıl haline getirir. Tam güneş tutulması, göz önünde saklanan sıcak bir ihtimali ortaya çıkarabileceği 8 Nisan’ı çevreleyin. 25 Mayıs’ta yöneticiniz, cesur Jüpiter, bir yıl boyunca İkizler burcuna ve ortaklık evinize sallanıyor. Bahislerinizi değerli bir aday üzerine koyabilir veya çift tatili veya büyük bir satın alma gibi destansı bir şey planlayabilirsiniz.

 

 

OĞLAK
2024’te Oğlaklar için tamamen yeni bir dönem geliyor ve bu ne kadar özgürleştirici olacak tahmin bile edemezsiniz. 19 Kasım’da yoğun ve zorlu Plüton, sizi 2008’den bu yana adım adım ilerlettikten sonra resmi olarak burcunuzdan ayrılacak. Sırada ne var? Basit rutinlere alışabileceğiniz, tutkulu olduğunuz işe (ve insanlara!) odaklanmanız için zaman bırakabileceğiniz çok daha sorunsuz bir yolculuk. Takvimler 25 Mart ve 2 Ekim’i vurguluyor. Yılın iki Terazi tutulması kariyerinize büyük bir ivme kazandıracak. Hazır olsanız da olmasanız da profesyonel bir büyüme fırsatından yararlanmanız gerekebilir. Ayın kuzey düğümü ev hayatınızı öne çıkardığı için ev hayatı da 2024’te sıcak bir nokta. Sevdiklerinizle bağlarınızı güçlendirin, samimi toplantılara ev sahipliği yapın ve yaşam durumunuzdaki değişiklikleri değerlendirin. Sağlıklı yaşam hedefleri, canlılığı artıran Jüpiter’in altıncı evinize hamle yaptığı 25 Mayıs’tan sonra yeniden canlanacak. Bu, 5K için antrenman yaptığınız, hatta maraton koştuğunuz bir yıl olabilir.

 

Aşk Hayatı
2024 yılının ilk yarısı aşık Oğlaklar için son derece heyecanlı. Sınır tanımayan Jüpiter ve deneysel Uranüs, Boğa burcunda ve tutkulu beşinci evinizde senkronize edilerek, kalbinizin arzuladığı her türlü konfigürasyondaki ilişkileri keşfetme özgürlüğüne sahip olmanızı sağlar. Teklifler, hamilelikler, güç eşleşmeleri; aşk vizyonunuzu biçimlendirmek için inisiyatif alın. Aşk gezegeni Venüs Oğlak burcunu iki kez ziyaret ederek yakınlığa karşı direncinizi yumuşatır. 21 Haziran ve 21 Temmuz’da Oğlak burcunda arka arkaya gerçekleşecek dolunaylarla bu yaz kalbinizi cebinizde taşıyacaksınız.

 

 

KOVA
Kova burcu sizi tam anlamıyla bir rönesans bekliyor. Hatta 2024 bittiğinde kendinizi bile tanıyamayabilirsiniz. Güçlü, simyasal Plüton, yalnızca 250 yılda bir gerçekleşen bir döngü olan 20 Ocak’ta Kova burcuna geri dönüyor. 2044 yılına kadar ilk kimlik evinizdeki dönüşümsel gezegenle birlikte kişiliğinizin gizli yönleri ortaya çıkacak. Şunu bilin: İdealizmin ve yenilikçiliğin dünyaya bir armağandır. Bunlar aynı zamanda önümüzdeki yirmi yılda zenginliği ve güçlü bağlantıları ortaya koymanın da anahtarıdır. 2024’ün ilk yarısında radarın altında kalırken, 25 Mayıs’tan sonra ışıltınızı gizleyemezsiniz. Yüksek sesle Jüpiter bir yıl boyunca İkizler’de süzülürken, kendinize olan güveninizi ve şöhretinizi artırıyor. Yazmak, podcast yayınlamak veya girişimci girişimler için iletişim becerilerinizden yararlanın, ancak olgunluk gezegeni Satürn tüm yıl boyunca paranızı izlerken mali durumunuzu akıllıca yönetin.

 

Aşk Hayatı
Aşk gezegenleri Venüs ve Mars bu Şubat ayında burcunuzda birleştiğinde, romantik uyanışınız için baharı beklemenize gerek yok. Ancak “yerleşmek” bu yıl aklınızdaki son şey olabilir. 25 Mayıs’ta maceracı Jüpiter’in İkizler’e ve romantizm bölgenize bir yıl boyunca süzülmesiyle, vizyoner idealleriyle dünyanızı genişletecek tutkulu bir oyun arkadaşına ihtiyacınız var. Bu, ciddileşemeyeceğiniz anlamına gelmez; aslında, anlaşmanız geleneksel olsa da olmasa da, şeffaf ve güvenilir olacak biriyle birlikte olduğunuzu bilmeniz gerekir. 17 Eylül’deki ay tutulması ya başar ya da boz anını beraberinde getiriyor. Bir seçim yapmanız gerekecek: Kalacak mısınız yoksa gidecek misiniz?

 

BALIK
Akvaryumunuzda kim yüzüyor, Balık? Aksiyon sizin için 2024’te evinizin yakınında gerçekleşecek ve sürpriz olarak canlı bir yoga stüdyosu, ortak çalışma alanı veya adınızı (ve gelecekteki adresinizi) taşıyan bir apartman gibi göz önünde saklanan gizli bir hazineyi gözden kaçırmış olabilirsiniz. Arkadaşlar ve aile buluşmaları bol olacak. Onlarla geçireceğiniz zamana öncelik verecek ve gelişeceksiniz. Sosyal yaşamınızı beslemek başka bir nedenden dolayı da önemlidir: tüm yıl boyunca Balık burcunda demirlenen sert Satürn’ün ağır etkilerine karşı koymak. Görev yöneticisi gezegenine 7 Mart 2023’ten 13 Şubat 2026’ya kadar, yalnızca her 30 yılda bir gerçekleşen bir döngüye ev sahipliği yapıyorsunuz. 2024’te pek çok büyüyen acılar olacak, ancak dayanıklılığınıza yaslanın Balık. Yaptığınız her fedakarlığın sizi her şeyin üstesinden gelebilecek yalın, kötü bir makineye dönüştüreceğine güvenin. Yöneticiniz, rüya dokuyan Neptün de bu yıl Balık burcunda, içsel evriminizi büyüye ve sanata dönüştürmenize yardımcı oluyor. 17 Eylül’deki Balık burcundaki ay tutulması, hayatınızda bundan sonra ne olacağına dair büyük bir aydınlanma getirebilir.

 

Aşk Hayatı
Karmik güney düğümü Terazi ve samimi, baştan çıkarıcı, dönüştürücü sekizinci evinizde dönerken, 2024’te balık burcu için aşk dersleri güçlü olacak. Birinin sevgisini kazanmak için çok mu çalışıyorsunuz? Eğer öyleyse, geri çekilmenin zamanı geldi. Özellikle 25 Mart ve 2 Ekim’deki iki Terazi tutulması yakınlarında kıskançlık veya güvensizlik şeklinde ortaya çıkabilecek iç sabotajcınıza dikkat edin. Bu duyguları dinlemek önemli olsa da, hazır olduğunuz daha önceki acılardan kaynaklanabilirler. 2024 Mantrası: Olaylara bakış açınızı değiştirdiğinizde, baktığınız şeyler de değişir. Jüpiter’in 25 Mayıs’ta kendi bölgenize taşınması, birlikte yaşama fırsatlarına işaret ediyor. Güzel olanlara kalbinizi kazanma şansı verin. (HABER MERKEZİ)

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler