Takip Et

SON DAKİKA

Sağlıkçıların mezuniyet coşkusu

22 Mayıs 2017, Pazartesi 18:13

     


Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 76 öğrenci mezun oldu. Mezun öğrenciler için Şeyhler Düğün Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, okulun idarecileri, öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın sonunda lise eğitimlerini tamamlayacak olan 76 öğrenci, diplomalarını Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan ve öğretmenlerinin elinden aldı. Mezun öğrenciler, hep birlikte meslek yemini etti.

ŞEREF KÜTÜĞÜNE İSMİNİ ÇAKTI

Okul birincisi Elif Çeçen, şeref kütüğüne ismini çaktı. Mezuniyet gecesinde öğrencilerin hazırladığı oyunlar büyük beğeni toplarken davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Mezun öğrenciler toplu halde keplerini havaya atarak mezun olmanın heyecanını yaşadı. Öğrenciler ve davetliler, solist Ali Özkaya ve ekibinin seslendirdiği şarkılarla gece boyunca doyasıya eğlendi.

"BU MİLLETİN SİZLERİN BAŞARISINA İHTİYACI VAR"

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Güleş, törende şunları söyledi: ''Bundan sonra mesleğe adım atacaksınız. Hepinizin başarılı olacağına inanıyorum. Sizleri anaokulundan bu yana yetiştiren öğretmenleriniz ve aileleriniz, hep bunun için çaba sarf etti. Gelecek dünyanızda hepinizin çok başarılı olmasını istiyorum. Başarılı olabilmek için bir farkındalık yaratmak gerekiyor. Sizler herkesin yaptığından farklı bir şey ortaya koyabilirseniz o zaman toplum tarafından kıymet görürsünüz. Hayatınızı sıradanlaştırmayın. Çünkü bu ülkenin, vatanın, milletin ve ailelerinizin, sizin başarınıza ihtiyacı var. Çünkü bu ülkeye kast etmek isteyen düşmanlar her zaman olacaktır. Bunlarla mücadele edebilmek için her zaman işinizin en iyisi olmak için çaba sarf ediniz. Çalışma hayatınızda farklı gruplar, sizleri farklı etkiler altına almaya çalışacaktır. Her zaman aklı selim olarak bu ülkenin ve vatanın geleceğini düşünerek hareket etmenizi ve provokasyonların sizleri etkilememesini temenni ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün de isteği olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmek iin akılcılık, bilim ve çalışkanlık ile mesleğinizi icra etmenizi bekliyorum. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler