Takip Et

SON DAKİKA

Bu hafta hangi burcu ne bekliyor?

21 Kasım 2023, Salı 13:27

     


20-26 Kasım haftasında hangi burcu neler bekliyor? Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı'nın yorumları ise şöyle:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sosyal alanda ihtiyaçlarınızı fark etmek, hayatınızda değişim için güçlü bir itici güç yaratabilir. Kendi motivasyonlarınızı, başkalarının tercihleriyle birleştirerek besleyebilirsiniz.  Güneş'in burç değişimi ile farklı kültürlere merak sarabilirsiniz. Ancak, odaklandığınız konular için kendi iç dünyanızda bir mola vermek isteyebilirsiniz. Mars'ın burç değişimi ile hak hukuk adalet konusunda mücadeleden çekinmeyeceksiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Hedefleriniz için cesur adımlar atabileceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Kendi duygu ve ihtiyaçlarınız; sorumluluklarınızla ilgili kararlar almanızda size yardımcı olabilir. Güneş'in burç değiştirmesi ile ödemeleriniz odak noktanız olabilir. Mars'ın burç geçişi ile harcamalarınız artabilir. Çabuk öfkelenebilirsiniz. Değişime direnç gösterdiğiniz konularda mücadele gücü gösterebilir ve itici gücü kendinizde bulabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sosyal ortamlarda karşılaştığınız ihtiyaçlar, kişisel kararlar almanızı gerektirebilir. Kendinizi ait hissetmediğiniz yerlerde, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Güneş'in burç değiştirmesiyle, eşiniz veya ortağınızla ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Mars'ın burç değiştirmesiyle ikili ilişkilerde mücadeleli gündemler söz konusu olabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Parasal konular konusunda karar verme süreci içindesiniz. Aile içinde alınan kararlar, hedeflerinizle çelişebilir. Güneş'in burç değiştirmesi ile birlikte, günlük işlerinize odaklanabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için daha geniş bir bakış açısı benimseyebilirsiniz. Mars'ın burç değiştirmesi, sorumluluklarınızla ilgili konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gerektiğini gösterebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Aile içi meseleleri yoğun yaşayacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Sevdikleriniz ve arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. Güneş’in burç geçişiyle, boş zamanlarınızda seyahat planları yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler söz konusu olabilir. Mistik konulara ilgi duyuyorsanız, kendinize özel zamanlar ayırarak zihninizin derinliklerine dalabilirsiniz. Mars'ın burç geçişi ile ilgi alanlarınıza harcamalarınız artabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Haftaya başlarken ruhsal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz.  Hafta ortasında ise ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Partnerinizle kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.  Güneş’in burç geçişiyle aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz.  Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Mars’ın burç değişimi ile zaman, emek ve efor harcadığınız konular; aile ve ev ile ilgili konular olabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Bu hafta ilgi duyduğunuz alanlarla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin ihtiyaçlarıyla kendi ihtiyaçlarınız arasında kalabilirsiniz. Hafta ortasında iletişim kurarken, kendinizi tam olarak ifade edememe hissi sizi zorlayabilir. Güneş'in burç değişimiyle yakın çevrenizle ilgili konular ve eğitim konularına odaklanabilirsiniz. Mars'ın burç geçişiyle birlikte, trafikte öfke problemleri söz konusu olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevdiklerinizin istekleri ve motivasyonunuzu artıracak konuları birleştirip harekete geçme vakti! Sorumluluklarınızı yerine getirmek için kararlar alırken, iç gücünüzü kullanabilirsiniz. Günlük hayatta kendinizi ait hissettiğiniz alanlarda yeteneklerinizi sergileyerek, gününüzü renklendirebilirsiniz. Güneş'in burç değiştirmesi, maddi konulara odaklanmanıza sebep olurken, Mars'ın burç değişimi ise sahip olduğunuz her şey için daha fazla çaba harcamanıza neden olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Kendinizi keşfetmek için adımlar atmaya hazır mısınız? Boş zamanlarınızda ilgilendiğiniz konular hakkında merak ettiğiniz şeyler sizi motive edebilir ve yeni ilgi alanlarına yönelebilirsiniz. Güneş'in burç değişimiyle motive olduğunuz konulara odaklanırken, Mars'ın burç değişimi ise hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmenize yardımcı olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Hafta başında maddi konular gündeminizi oluşturabilir. Hafta ortasında ise yakın çevrenizle ve ailenizle iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara sebep olacak söylemlerde bulunabilir ve aranızın açılmasına sebep olabilirsiniz. Güneş'in burç değişimi ile birlikte içsel dünyanıza odaklanabilir ve inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Mars'ın burç değişimiyle hareketleriniz kısıtlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Enerjiniz azalabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Hafta başında isteklerinize odaklanırken hafta ortasında ise size verilen değer konusuna kafa yorabilirsiniz. Alma verme dengenizi koruyamadığınız için maddi kaynaklarınızda yaşadığınız zorlanmalar sizi mutsuz edebilir. Güneş'in burç değişimiyle, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Mars'ın burç değişimi, sosyalleştiğiniz alanlarda tartışmalı gündemleri açığa çıkarabilir. Akran zorbalığına uğrayabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

İsteklerinize odaklandığınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz.  ‘Hayatta ne istiyorum? Hedeflerime ulaşabildim mi? Maddi kaynaklarımı arttırabilmemin yolları neler?’ gibi birçok soru sorabilirsiniz. Güneş’in burç değişimiyle hedeflerinize odaklanacaksınız. Mars'ın burç geçişiyle birlikte hayattan beklentilerinizi gerçekleştirmek adına efor sarf edeceğiniz ve zaman harcayacağınız bir süreç sizleri bekliyor. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler