Takip Et

SON DAKİKA

Öğrenciler, mezuniyetlerini coşkuyla kutladı

19 Mayıs 2017, Cuma 13:55

     


Efeler Adnan Menderes Anadolu Lisesi 2016-2017 yılı mezunları için okul bahçesinde tören düzenledi. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı törende öğrenciler gece boyunca eğlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Anadolu Lisesi, 163 öğrencisini düzenlediği etkinlikle mezun etti. Okul bahçesindeki mezuniyet töreni öncesi velilere ve öğrencilere keşkek, helva ve lokma ikram edildi. Öğrenciler hazırlanan afiş önünde öğretmenleri, arkadaşları ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekim sonrası okul bahçesine kurulan sahnede Adnan Menderes Anadolu Lisesi müzik grubu konser verdi. Okul Müdürü Vahap Hatipoğlu, mezun olan öğrencilere Lisans Yerleştirme Sınavında başarılar dileyerek, “Sevgili gençler okula ilk başladığınız günden bugüne değin eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günlerimiz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte başarıyla okulunuz, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır” dedi.

Öğretmenlere de teşekkür eden Hatipoğlu, “Değerli meslektaşlarım bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Mezuniyet töreni, zeybek gösterisi ve şarkılarla devam etti. Törene Okul Müdürü Vahap Hatipoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler