Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası ünlü mankenleri konuk etti

8 Haziran 2017, Perşembe 20:45

     


Cinderella Gelinlik tarafından Kuşadası'nda düzenlenen 2017 Gelinlik Defilesi'nde ünlü mankenler podyuma çıktı. Program sonunda genç kızlara tavsiyede bulundu.

Cinderalla Gelinlik tarafından 2017 yılının gelinlik, nişanlık, abiye ve damatlık kreasyonlarının tanıtıldığı defile Kuşadası'nda gerçekleşti. Şebnem Schaefer'in sunuculuğunu yaptığı ve özel tasarımların bulunduğu, 35 parçadan oluşan koleksiyonu Duman Ajans modelleri ile birlikte podyuma çıkan ünlü model Özge Ulusoy tanıttı.

Görsel şovun yaşandığı geceye çok sayıda davetlinin yanı sıra, Almanya'dan 80 kişilik blogger ekibi de katıldı.

Firma sahibi Erdinç Karadağ, Sindirella masalını aratmayacak bir koleksiyon oluşturduklarını belirterek, "Almanya'da mağazalarımızda satışa sunulacak olan yeni tasarımların sergilendiği defilede ürünlerimizin izleyiciler ile buluşmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Keyifli bir defileydi. Muhteşem geçti diyebilirim, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İVANA SERT, "KOCAYI SEÇTİĞİNİZ ZAMAN İÇİNİZE SİNMESİ GEREKİYOR"

Podyuma çıkan ünlü model ve stilist İvana Sert, moda üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Almanya'dan gelen blogger grubunu sahneye davet eden Sert, grubun içinde en şık olanları seçip podyumda yürüttü. Davetlilerin kıyafetleri hakkında da yorum yapan İvana Sert, bir davetlinin "Şişmanlar ne giymeli?" sorusu üzerine tavsiyelerde bulundu. programda, öz güven vurgusu yapan Sert, "Önce kendinize güvenin, öz güveniniz yüksek olsun. 'En güzel benim' diyebilmelisiniz. Kombinler birbiriyle uyumlu olmalı, hatta uyumsuzluk olacaksa o bile iyi planlanmalı" dedi.

Defile sonrası TvDen kamerasına konuşan İvana Sert, keyifli bir gece yaşadığını söyledikten sonra evlenecek genç kızlara "Kocayı seçtiğin zaman bayağı düşünmelisiniz. Hakkatten iyice tanımanız gerekiyor ve kararı verdiğiniz zaman içinize sinmesi gerekiyor. Tabii ki aşk en önemlisi ve karşıdaki sevgili size prenses gibi bakmalı" diyerek tavsiyelerde bulundu. (HATİCE HOŞ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler