Takip Et

SON DAKİKA

Büyükyapıcı, kızını görkemli bir düğünle evlendirdi

5 Aralık 2016, Pazartesi 13:28

     


Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Aydın Büyükşehir belediyesinde çalışan çevre mühendisi kızı Duygu Büyükyapıcı’yı, Aydın Akarsu Park düğün salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Başkan Büyükyapıcı'nın, bankacı Ufuk Eren ile hayatını birleştiren kızı Duygu ile yaptığı slow dans geceye damgasını vurdu. Duygu yüklü anlar yaşayan Büyükyapıcı, ağlamamak için kendisini zor tuttu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

GELİN DAMAT SOLW VE ZEYBEK OYUNLARI İLE BÜYÜLEDİ

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı-Belgin Büyükyapıcı çiftinin kızları 26 yaşındaki Duygu Büyükyapıcı ile Çineli emekli öğretmen Raşit-Kadriye Eren çiftinin Ziraat Bankası'nda çalışan bankacı oğulları 34 yaşındaki Ufuk Eren, Aydın’da Akarsu Park düğün salonunda gerçekleştirilen dillere destan görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Bir gece önce Karacasu’da yapılan kına gecesinde Başkan Büyükyapıcı’nın kıydığı nikahla evlenen Duygu-Ufuk Eren çifti, Ed Sheeran’in seslendirdiği ‘Thinking out Loud’ şarkısı ile yaptıkları slow dansla gecenin açılışını yaptı. Davetlilerden büyük alkış alan gelin ve damat, zeybek oyunuyla da alkış aldı.

DAVETLİLER DÜĞÜNE AKTI

Düğüne, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karakol, Genel Sekreter Vekili Ertuğrul Yamend, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Kuyucak eski belediye başkanı Ali Ulvi Akoğlu’nun da aralarında olduğu, Aydın, Karacasu, Çine ve çevre ilçelerden çok sayıda konuk katıldı. İzmirli yerel sanatçı Seher Şahin Sertdemir ve folklor ekibinin zeybek oyunları ile sahne aldığı gecede davetliler orkestra eşliğinde çalınan hareketli parçalarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip doyasıya eğlendi. Gelin ve damadın karşılıklı oynadığı zeybek oyunu büyük beğeni topladı.

GELİNİN BABASI İLE DANSI GECEYE DAMGASINI VURDU

Orkestra tarafından yılın en uyumlu çifti seçilen gelin ve damat, slow ve hareketli parçalarla yaptıkları danslarla geceye renk kattı. Gelinin arzusu üzerine gecenin son dansını Ferhat Göcer’in ‘Kızım’ şarkısıyla yapan baba-kız davetlilere duygu yüklü anlar yaşattı. Duygu seline kapılan Başkan Büyükyapıcı’nın, kızıyla dans ederken ağlamamak için kendini zor tuttuğu görüldü. Büyükyapıcı ve Eren ailesi, evlatlarının mürüvvetini görmenin sevinç ve gururunu yaşadı. Büyükyapıcı, bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayıp düğününe gelen tüm dostlarına teşekkür etti. Düğün, takı töreninin ardından zeybek oyunları ile son buldu. Gelin çiçeğini, damatsa kravatını arkasında bekleyen bekar arkadaşlarına atarak evlilik yolunda şans dağıttı. Damat, yöre geleneğince arkadaşları tarafından havaya fırlatıldı. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler