Takip Et

SON DAKİKA

Protokol, şehit yakınları ve gazilerle oruç açtı

16 Haziran 2017, Cuma 09:50

     


Söke'deki şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları, kaymakamlığın Öğretmen Evi'nde düzenlediği iftar yemeğinde protokol üyeleriyle bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İftar yemeğine katılan kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, eşi Ayşe Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve protokol üyeleri, şehit yakınları ve gazilerle tek tek selamlaşıp gönül aldı. Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, kendilerini Ramazan ayında unutmayan ve ilçe protokolü ile buluşturan kaymakam Kurtbeyoğlu’na teşekkür etti.

Gecede konuşan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, her Ramazan'da şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları ile birlikte iftar yapmayı geleneksel hale getirdik. Bu vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden evlatlarımız, her zaman gururumuz olmuştur. Sizler de onların emanetlerisiniz. Bu anlamlı Ramazan gününde, iftarda sizlerle olmaktan çok mutlu olduk. Devlet olarak, millet olarak, sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Kaymakamlık olarak, şehit aileleri ve gazilerimizin resmi kurumlarındaki işlerinin takibi için birim oluşturduk. Amacımız, sizlerin devlet dairelerdeki işlemlerini hızlandırmak” dedi. Kurtbeyoğlu ayrıca 15 Temmuz kalkışmasında 248 silahsız vatandaşın hainlerce şehit edildiğini de dikkat çekerek ''Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi. Sıcak samimi bir ortamda geçen iftar yemeği ilçe müftüsü Ahmet Yayla’nın yaptırdığı dua ile sona erdi.

EKSİKSİZ KATILIM

Söke Öğretmenevi'nde verilen iftar yemeğine Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, eşi Ayşe Kurtbeyoğlu ile birlikte katıldı. Garnizon Komutanı İstikam Alb. Uğur Hakan Kocatürk, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemalettin Taşkın, ADÜ Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Jandarma Kriminal Lab.Amiri Jan.Binbaşı Erkan Vural, Jandarma Komutanı Yzb. Gökhan Kurgan, Emniyet Müdür Vekili İsmet Şimşek, Askerlik Şube Başkanı Pers. Yzb. Ferhat Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Şimşek de iftar sofrasında yer aldı. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler