Takip Et

SON DAKİKA

Su’yu Volkicar ile tanıttı

27 Ekim 2016, Perşembe 22:53

     


Nazilli'nin markası Akdoruk Su tarafından tanıtım etkinliği düzenlendi. Aynı zamanda V1 Challange'da pilot olan Akdoruk Su Genel Müdürü Murat Aksüt, tanıtım standına getirdiği arabayla ilgi odağı oldu. Aksüt, Aydınlıları Pazar günü Efeler’de yapılacak olan yarışlara davet etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Akdoruk Su tarafından düzenlenen tanıtım etkinliği Belediye Meydanı’nda gerçekleşti. Düzenlenen etkinlikte markanın ürünleri halkla buluştu. Günün sürprizi ise tanıtıma getirilen Volkicar olarak bilinen yarış arabası oldu. Volkicar adlı özel yapım yarış arabalarının yarıştığı V1 Challange'da pilot olan Akdoruk Su Genel Müdürü Murat Aksüt, Pazar günü Aydın yarışında kullanacağı aracını önce Nazilli'de görücüye çıkarttı. Etkinliğe yoğun ilgi tüm gün devam etti. Aksüt, “30 Ekim Pazar günü Aydın Malazgirt Meydanı'nda yapılacak olan V1 Challenge 2016 sezonu 4. Ayak yarışına tüm halkımız davetlidir. Yarışlarda, Akdoruk Su ekibi olarak Nazilli’yi ve Aydın’ı başarıyla temsil etmek istiyoruz. Genç arkadaşlarımıza da trafikte hız yapmamalarını, hız tutkunlarının tutkularını otomobil yarışlarında gidermesini arzu ediyoruz” dedi.

Türkiye'nin ilk yerli yarış otomobili Volkicar’ların yarıştığı V1 Challenge'ın 4. Etabı bu pazar Aydın Malazgirt Meydanında Akdoruk Su sponsorluğunda gerçekleşecek. (CEM ULUCAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler