Takip Et

SON DAKİKA

SGK: Muhatap, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü

27 Ekim 2016, Perşembe 13:30

     


Karacasu’nun Tepecik Mahallesi’nde küçük yaşta öksüz ve yetim kalan engelli kardeşlerin dramının Aile ve Politikalar Bakanlığı’nın uygulamasından kaynaklandığı açıklandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yüzde 86 engelli olduğu halde maaş verilmeyen 34 yaşındaki Binnur Karagedik ve kardeşlerin durumunun, kurumun Yedi Eylül Merkez Müdürü Aydın Nasuhbeyoğlu’nun yaptığı araştırmalar neticesinde açıklığa kavuşturulduğu belirtilerek şu ifadeler yer verildi:

‘’Aydın Denge gazetesinin 24.10.2016 tarihli manşet sayfasında, internet ortamında Gülay Öztekin imzasıyla "Karacasulu Engelli Kardeşlere SGK Darbesi" manşetiyle ve " Küçük yaşta öksüz ve yetim kalan 8 kardeşten bedensel engelli olan herhangi bir gelirleri olmayan ve devlet desteğinden yoksun olarak yaşamaya çalışan kardeşlere bir darbe de SGK vurdu " haberinin Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüz ile bir alakası olmadığı Yedieylül Merkez Müdürümüz Aydın Nasuhbeyoğlu’nun yaptığı araştırmalar sonucu belirlenmiştir.

Ayrıca, yazıda iddia edildiği gibi hiçbir maaş kesme durumunun olmadığını belirtmek isteriz. Kurumumuzca gerekli araştırmalar yapılmış olup konunun muhatabının kurumumuz olmadığı belirlenmiştir. Konunun asıl muhatabı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüdür. Yedi Eylül Merkez Müdürümüz Aydın Nasuhbeyoğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak ile görüşüp konunun kendi kurumları ile alakalı olduğunu belirtmiştir. Nasuhbeyoğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile yaptığı görüşmede gerekli işlemlerin ivedi bir şekilde yapılması hakkında görüş sağlanmıştır.’’ (GÜLAY ÖZTEKİN)

Engelli kardeşlere SGK darbesi

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler