Takip Et

SON DAKİKA

Mavi kapaklar engelleri kaldırmaya devam ediyor

26 Ekim 2016, Çarşamba 10:39

     


Engelli bireylere destek vermek amacıyla mavi kapak toplama kampanyası düzenleyen Aydın Kavaklı Koleji, kampanya kapsamında alınan tekerlekli sandalyeyi yürüme engeli Orhan Zengin’e teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kavaklı Koleji öğretmenlerinin, öğrencilerinin ve personelin topladığı mavi kapaklar, engelli vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Aydın Engelliler Dayanışma Derneği’nin ‘Hem Destek Tam Destek’ sloganıyla geliştirdiği projeye topladığı mavi kapaklarla katkı sağlayan Kavaklı Koleji, yürüme engeli Orhan Zengin’e tekerlekli sandalyesini Aydın Engelliler Dayanışma Derneği’nde teslim etti. Önceki tekerlekli sandalyesinin kırıldığını söyleyen Zengin, Kavaklı Koleji ailesine tekerlekli sandalye için teşekkür etti.

''HAYATA HAZIRLIYORUZ''

Kavaklı Koleji Lise Müdürü Süleyman Çokay, Sosyal Hizmet projeleri kapsamında mavi kapak topladıklarını belirterek, “Aydın Engelliler Dayanışma Derneği’nin projesine de katkı sağladık. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz mavi kapak toplamada büyük destek oldu” dedi.

Çocukları sosyal sorumluluk projeleriyle hayata da hazırladıklarını kaydeden Çokay, “Amacımız sadece sınava hazırlamak değil, sosyal hayata da hazırlamaktır. Başarıyı sadece üniversite sınavlarındaki başarı olarak görmüyoruz. Bir öğrencinin bizden mezun olabilmesi için en az 25 saatlik sosyal hizmet projesinde çalışması gerekiyor. Çünkü amacımız çocuklarımızı sadece sınava değil hayata hazırlamaktır. Mavi kapakla engelleri kaldırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Aydın Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Balkın, Kavaklı Koleji ailesinin duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, ‘Hem Destek Tem Destek’ projelerinin devam ettiğini söyledi. (ÖZGE SÖNMEZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler