Takip Et

SON DAKİKA

Aşeren annelerin ilk durağı Saray Market

22 Kasım 2016, Salı 08:14

     


Efeler’de Saray Market işletmecisi Mesut Denktaşlı (28), aşeren anne adaylarının ve canı kış ortasında çağla gibi meyve çekenlerin imdadına yetişiyor. Marketinde 4 mevsim her meyvenin bulunduğunu söyleyen Dentaşlı, “Kış ortasında canınız bir yaz meyvesi ya da yaz ortasında bir kış meyvesi çektiyse o meyveyi burada bulabilirsiniz” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Tropikal meyvelerden kış meyvelerine kadar her çeşit meyvenin bulunduğu market, aşeren annelerin ilk durağı oldu. 22 yıldır Saray Market’in hizmet verdiğini söyleyen Dentaşlı, “Babamla birlikte Aydın’a hizmet veriyoruz. Son iki yıldır profesyonel olarak manav işiyle uğraşıyorum” diye konuştu. Mevsimi olmayan meyveleri bulma işinin ihtiyaçtan doğduğunu belirten Denktaşlı, sözlerine şöyle devam etti: “Manav reyonumuz vardı, meyve almaya gelen müşterilerimiz, 'Şu meyve de var mı bu meyve bulunur mu' diye sormaya başlayınca Aydın’da bunun ihtiyaç olduğunu düşündüm. Birçok baba adayı, geceleri kış ortasında erik ya da çağla gibi meyveler arıyor. Ben de bu işi geliştirmek istedim ve bu iş doğdu.”

ŞEHİR DIŞINA DA HİZMET VAR

Tropikal meyveleri Peru Kostarika gibi sıcak ülkelerden getirttiğini söyleyen Denktaşlı, “Egzotik meyveleri de bulunduruyoruz. Birçok meyve, birçok hastalığa iyi geliyor. Bunu bilen müşterilerimiz bu tür meyveleri tercih ediyor” ifadelerini kullandı. 365 gün tezgahlarında çilek bulunduğunu, anne adayların en çok çilek, erik ve çağlaya aşerdiklerini, 24 saat hizmet verdiklerini belirten Dentaşlı, baba adaylarının gecenin geç saatlerinde meyve almaya geldiğini söyledi.

Şehir dışına da meyve gönderdiğini kaydeden Denktaşlı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kargo ile meyve gönderiyoruz. Aydın içine de sipariş hizmetimiz var. Özellikle gelemeyecek olan durumda olan hastalarımızdan meyve siparişi alıyoruz. Ürünlerimizin hepsini uygun hava koşullarında saklıyoruz. ”

Ürünlerinde devamlılık olduğunu kaydeden Dentaşlı, “Her ürünlerimizde devamlılık var, elimizde çok fazla kalsa da yine de getirtiyoruz, çünkü o ürünü alan müşterilerimiz var. Fazla kalırsa kendimiz tüketiyoruz. İyi bir hizmet vermek için kendimi sürekli geliştiriyorum. Araştırmalar yapıyor, daha fazla çeşit getirmek için çalışıyorum” dedi. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler