Takip Et

SON DAKİKA

ÇMKB, listesi askıya çıktı

19 Haziran 2017, Pazartesi 13:43

     


Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Çine Şubesi, ilçenin 71 mahallesinde, 2017 yılı bütçesi askı listelerini asmaya başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Çine Şubesi, Aydın’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet alanına giren 71 mahallede, Çiftçi Malları Koruma Bütçesi 2017 yılı askı listelerini asmaya başlarken, Çine Çiftçi Malları Koruma Başkanı Kadir Erdoğan, askı listesinde ismi bulunan çiftçilerden kontrollerini yapmalarını istedi. Askı listesinde her hangi bir yanlışlık eksiklik ya da fazlalık görüldüğü takdirde çiftçilerin kendilerine başvurmalarını belirten Başkan Erdoğan, listenin asılmasının ardından 10 gün içerisinde yapılacak olan itirazların kabul edildiğini söyledi.

 

Başkan Erdoğan, bir yıllık olmak üzere çiftçilerden dönüm başına 3 lira aidat alınacağını açıklarken, çiftçilerin aidatı iki taksit şeklinde ödeyebileceklerini söyledi. Başkan Erdoğan ayrıca, aidatların ödenmesiyle birlikte ilçenin her mahallesine çiftçilerin huzuru ve güvenliği için bir bekçi alımı yapmak istediklerini belirtti. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler