Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir, Burunköy'ün yollarına parke taşı döşüyor

18 Ekim 2016, Salı 10:35

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’nin Burunköy Mahallesi'ne verdiği sözü yerine getirerek mahalledeki tüm yolların parke taşı ile döşenmesini sağladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’nin Burunköy Mahallesi'ndeki yollara parke taşı döşedi. Çalışmaların, Muhtar Muharrem Kaçar’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüşmesinin ardından başlatıldığı bildirildi.

Muhtar Muharrem Kaçar, “Mahallemizde yollarımız çok bozuktu. Hem altyapı yoktu hem zemin topraktı. Kışın yağmurlarda çamurdan, yazın da tozdan geçilmiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ricada bulunduk. İsteğimizi kırmadı, önce mahallemizin içme suyu şebekesi değişti. Şimdi de yolların tamamına parke taşı döşemesi yapılıyor. Bir ay içerisinde tamamlanmasını beklediğimiz yollarımız artık çamur ve toz olmayacak. Vatandaşlarımız bundan sonra rahat edecek. Bizleri kırmayarak mahallemizin yollarını yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Mahallem için kim hizmet yapıyorsa vatandaşlar adına ona minnettar kalırız” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler