Takip Et

SON DAKİKA

Üreticileri bilgilendirip öğrencilerle boyama yaptılar

18 Eylül 2019, Çarşamba 22:00

     


DenizBank, bankacılık ürün ve hizmetlerini teknoloji ile buluşturan ‘Mobil Şube’leri aracılığıyla önemli bir proje başlattı.

Banka bu çerçevede, Köşk İlçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde düzenlediği ‘Mobil Şube’ etkinlikleri kapsamında üreticilere ulaşıp çiftçiye ilk elden eğitimler verdi, çocuklar ile eğitici aktiviteler gerçekleştirdi.

Köşk Ziraat Odası, Köşk İlçe Tarım Müdürlüğü, Akçay Sulama Birliği, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden gönüllü eğitmenlerin de katıldığı eğitim programlarının yanı sıra, buluşmalarda DenizBank’ın Türkiye’de bir ilk olan Üretici Kart’ından tarım bankacılığı alanındaki ürün ve hizmetlerine kadar çalışmaları hakkında geniş kapsamlı bilgi paylaşımında bulunuldu.

“ÜRETİCİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ İÇİN HEP BİR ADIM ÖTESİNİ HEDEFLİYORUZ”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Köşk Şube Müdürü Mehmet Yılmaz şunları söyledi; “DenizBank olarak geleneksel bankacılık alanında benimsediğimiz üretici odaklı hizmet anlayışımızın yanı sıra, çiftçilerimizin memnuniyetini artırmak için beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefliyoruz. Bu yüzden, bir yandan teknoloji ile iç içe çözümler, alternatifler üretiyor, diğer yandan üreticilerimizin yüzünü güldürecek çalışmalarımızı ülke çapında sürdürüyoruz. Bu kapsamda Eylül ayında Köşk’te çiftçilerimizle eğitim programları ve çeşitli aktiviteler ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek”. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler