Takip Et

SON DAKİKA

Dünya turizm sektörünün liderleri EMITT Turizm Fuarı’nda buluşuyor

16 Ocak 2017, Pazartesi 14:47

     


21’inci kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT); 26–29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. EMITT, 21. yılında erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye’nin de dâhil olduğu 80 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için buluşma noktası olacak.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; 26–29 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde turizm sektörünü aynı platformda bir araya getirecek. 21. kez turizm sektörünün buluşma noktası olmaya hazırlanan EMITT’e, 80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluşun katılması, 60 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Aydın’ın turizm kentlerinden Didim, EMITT Fuarı’nda 3. Hall’da 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. Aydın’ı Aydınlatan Gazete olan Denge Gazetesi de 3. Hall’da 9 metrekarelik alanda stant açacak. Fuar kapsamında düzenlenecek panellerde “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler” ile “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” başlıkları ele alınacak. EMITT süresince Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından çeşitli sahne gösterileri ve stant etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Fuar; ilk iki gün turizm profesyonellerini, üçüncü ve dördüncü gün ise tatilcileri ağırlayacak.

DİDİM’DE EMİTT FUARI HAZIRLIĞI

Didim Ticaret Odası ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği, bir araya gelerek EMITT Fuarı hazırlıklarını konuştu. Görüşmede, EMITT Fuarı’nda Didim standının tasarımı, promosyon ürünleri ve stant aktiviteleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Ocak ayının son haftasında İstanbul’da yapılacak olan EMITT Fuarı’na katılmak için hazırlıkların sürdüğünü belirterek, “EMITT Fuarı’nı görmek, geleceğimiz adına atılan koordineli ciddi bir adım olacaktır” dedi. DİTAB Başkanı Sevinç Karataş da “Turizm firmaları ve turizme hizmet eden sektör temsilcileriyle birlikteyiz. Ocak ayının son haftası yapılacak olan EMITT Fuarı için organize olarak, Didim turizmini ve potansiyelini tanıtmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

PANELLER DÜZENLENECEK

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından turizm profesyonellerini, ülkeleri, turizm belde ve kuruluşlarını, ziyaretçilerle buluşturan EMITT, bu yıl da turizm sektörünün geleceğine ışık tutacak ve güncel konuların tartışılacağı panellere ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında düzenlenecek ilk panel “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler” başlığıyla 26 Ocak Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleşecek. TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi ve Didim Fahri Hemşerisi Hüseyin Baraner’in moderatörlüğünde düzenlenecek panelde; Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) Genel Sekreteri Taleb Rifai, HOTREC Başkanı Susanne Kraus Winkler ve DRV Başkanı Norbert Fiebig konuşmacı olarak yer alacak. Fuarın ikinci gününde ise “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” paneli saat 14.30’da Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. İbrahim Birkan’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek. Panelin konuşmacıları arasında Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yer alacak. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler