Takip Et

SON DAKİKA

O caddenin adı ‘Gazi Mustafa Kemal’ oldu

15 Haziran 2017, Perşembe 18:40

     


Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın geçen meclis toplantısında gündeme getirdiği Başçayır Caddesi’nin adının '‘Gazi Mustafa Kemal Caddesi’' olarak değiştirilmesine karar verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin haziran ayı ikinci toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantı, önceki günkü birleşime ilişkin zabıt özetinin okunmasıyla başlandı.

Komisyon raporlarının görüşüldüğü toplantıda, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ın önceki günkü meclis toplantısında gündeme getirdiği Başçayır Caddesi’nin isim değişikliği konusu da görüşüldü.

Başkan Kılınç, geçen haftaki toplantıda Köşk’te bulunan bir bulvarın isminin ‘Atatürk’ olduğunu, vatandaşların kafa karışıklığı yaşamaması için Başçayır Mahallesi’nde bulunan bulvara ‘Adnan Menderes’ isminin verilmesi gerektiğini önermişti. Konuyla ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunu görüşen meclis, Başçayır Caddesi’nin adının ‘Gazi Mustafa Kemal Caddesi’ olarak değiştirilmesine karar verdi.

ÇEŞTEPE FESTİVALİ’NE 45 BİN LİRALIK ÖDENEK

Öte yandan meclis, Didim’de düzenlenecek olan Birinci Geleneksel Volksder ve Ayvosbus Club Yaz Kampı adıyla düzenlenecek etkinliğe destek olunması için protokol düzenlenmesi ve bu konuda, belediye bütçesinden 10 bin lira ödenek ayrılmasına karar verdi.

Ayrıca Çeştepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Sanat Festivali’yle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’nu görüşen meclis, festivale belediyece 45 bin lira ödenek ayrılması yönünde karar aldı. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler