Takip Et

SON DAKİKA

"Seçimlerde bunu kullanırım"

15 Şubat 2018, Perşembe 14:43

     


Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yanında bulanan Hazineye ait olan 1 dönüm arazi üzerine yeni Ziraat Odası binası inşa etmek istediklerini ifade ettiği AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun'dan bu konuda destek isterken, "Proje gerçekleşmez ise seçimlerde bunu kullanırım" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve oda meclis üyeleri, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve yönetimine 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. "Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci atlatamaz isek halimiz çok kötü olur. Allah Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, ordumuza güç kuvvet versin" diyerek sözlerine başlayan Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, "Mehmet başkanım ve yeni yönetimine hayırlı uğurlu olsun diliyorum. 13 bin üyesi bulunan bir odanın başkanı olarak ben Mehmet başkandan bir proje için destek bekliyorum. Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yanında bulanan Hazineye ait olan 1 dönüm arazi üzerine Ziraat Odası yeni binası inşa etmek istiyoruz. Tarım marketi, çiftçilerimizin konaklayabileceği, toplantı salonu bulunan bir bina yapmak istiyoruz. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, arazinin bize verilmesi sözünü vermişti. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz. Çine bir tarım memleketi, çiftçiler ile toplantı yapacak bir salonumuz bile yok. Siyaseti bir kenara bırakalım samimiyetimle söylüyorum, eğer bu proje gerçekleşmez ise ben seçimlerde bunu kullanırım. Bunu bir daha söylemem. 2 trilyon kredi çekeceğiz, bir daha başkan olurum yada olmam ama başkanlığa aday olacak olan da gelecek bu borcu ödeyecek. Çiftçimiz için yeni bir bina şart" ifadelerini kullandı.

 

"ENTERESAN"

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan'ın heyecanını çok sevdiğini belirten AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, "Ziraat Odası başkanımız bu konuyu sürekli tüm siyasi parti ziyaretlerinde dillendiriyor. Ben şunu söylemek istiyorum, çiftçinin yatacak yeri olmaması, toplantı salonu yapacak yeri olmaması bir nevi belediyenin eksikliği. Başkanımız ziraat odası temsilcisi olduğu için bu gibi sıkıntıları kendine dert ediniyor. Çözmek için emek sarf ediyor. Fikir üretiyor. Ancak, şuana kadar ne Çine Belediyesi nede Büyükşehir'den bu sıkıntıların çözümü için harekete geçilmemesi de enteresan. AK Parti insanların yaşam standartlarında çıtayı çok yükseltti. Biz sorunların çözümü konusunda hep gayret gösterdik. Bu konuda da vekilimiz Mustafa Savaş bey gerekli desteği veriyor, bizde destek oluyoruz. İnşallah bu projeyi de ilçemize kazandırırız" dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler