Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti’den 15 Temmuz şehitleri anısına kitap ayracı

14 Temmuz 2017, Cuma 13:09

     


AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları üyeleri, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan güvenlik güçlerini ve vatandaşları anmak için hazırlanan 2 bin kitap ayracını, Atatürk Kent Meydanı’na astı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, “Daha önce Demokrasi Şehidimiz Adnan Menderes’in anısı için böyle bir proje yapmıştık. Onun ardından genel merkezimiz bu projeyi görmüş. Bunu bütün illerde uygulayalım istediler. Bu uygulamaya binaen, 15 Temmuz şehitlerimizin üzerinde adının yazdığı ve onların anne, babalarının duygu ve düşüncelerinin hazırlandığı ayraçlar hazırlandı” dedi.

Ayraçları sabahın ilk ışıklarına kadar çalışarak Atatürk Kent Meydanı’na astıklarını anlatan Yıldız, “Gördüğümüz kadarıyla, çok güzel bir görüntü oldu. Şehitler, bizler için canlarını verdiler. Şu an bizler burada yaşayabiliyorsak şehitlerimizin sayesinde yaşıyoruz. Aydın’ımızın da teveccühü çok fazla. Bu kitap ayraçlarının halkımız tarafından, bir anı olarak saklanacağından şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

 

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ”

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Serhat Deveci de, “81 ilde gerçekleşen bir etkinlik. Tüm illerde aynı saatte gerçekleşti. 15 Temmuz şehitlerimizi anmak için iyi bir etkinlik oldu. Aydın’ımız böyle projelere alışık. AK Gençlik Aydın olarak, AK Parti İl Gençlik Kolları olarak bu etkinlikleri her zaman yapıyoruz. Görüyoruz ki, insanlar da bu ayraçlara ilgi gösteriyor. 15 Temmuz şehitlerimize minnettarız” değerlendirmesinde bulundu. (KIVANÇ UĞUR)

AYDIN VALİLİĞİ'NDEN DAVET

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler