Takip Et

SON DAKİKA

Çınar Mahallesi Atatürk büstüne kavuştu

14 Mayıs 2017, Pazar 14:17

     


Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Çınar Muhtarlığı tarafından Çınar Tepe'de yapılan Atatürk büstü, düzenlenen bir törenle açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Hasan Şahin, Kuşadası İlçe Müftüsü Vehbi Akşit ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte keşkek ikramı yapıldı.

Etkinlikte konuşan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy “Türk Milleti’nin birliği ve sonsuza kadar yaşamasının simgesi olan Türk bayrağının Çınar Mahallesi’nin en yüksek yerde asılarak dalgalanması ve Cumhuriyet’in nişanesi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün yapılmasını çok değerli gördüğümü belirtmek isterim. Bu organizasyonda emeği geçen Kuşadası Belediyesi' ve Çınarlı Muhtarlığı’na çok teşekkür ederim" dedi.

Aksoy’un ardından konuşan Başkan Kayalı “Çınar Mahallesi'ne hakim olan en önemli tepede Atatürk büstünün yapılmasını çok anlamlı buluyorum. Özellikle Atatürk’e bir takım çevreler tarafından dil uzatıldığı bir dönemde böyle büstlerin açılması önemsiyorum. Çünkü Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Atatürk’e minnet borcunu, şükran borcunu unutmadığını gösteriyor” dedi.

Açılış, Çınar Köyü Muhtarlığı 7’den 70’e zeybek ekibinin folklor gösterisi ile öğrenciler tarafından hazırlanan “Atatürk” konulu tiyatro oyunun ardından sona erdi. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler