Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli minik Emre için seferberlik başladı (Yaşasın Emreler)

14 Mart 2018, Çarşamba 11:01

     


Söke'de Lösemi teşhisi konulan 8 yaşındaki Emre Çatal, sağlığına kavuşabilmek için yapılacak 'kök hücre bağışlarını bekliyor' çağrısına Sökeliler duyarsız kalmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Minik Emre için CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı İlkyaz Gölcük ve Gençlik kollarının oluşturduğu çağrıya CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da duyarlılık gösterdi.

 

Söke'da yaşayan Emre Çatal'a 6 ay önce Kütahya’dan Ankara’ya uzanan süreçte Lösemi teşhisi konuldu.

Öğretmen anne Aysen Çatal ve öğretmen baba Ömer Faruk Çatal’ın tek oğlu olan Emre Çatal’ın tedavisi Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde devam ediyor.

 

Kök hücre ve ilik nakli ihtiyacı olan minik Emre için çağrısı yapıldığında CHP gençlik kolları kök hücre bulunması konusunda seferber oldu.

 

Sökelileri Kök hücre bağışı için CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı İlkyaz Gölcük ve CHP'li gençler; Söke Cumhuriyet (Hükümet) Meydanı’nda Kızılay’ın kan bağışı istasyonunda uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Kızılay günde normalde en fazla 50 kişiden kan alırken; CHP Söke gençlik kolları sayesinde 275 kök hücre, 196 kişide kan bağışında bulundu.

 

CHP İL BAŞKANI ÇANKIR GENÇLİK KOLLARININ KAMPANYASINA KATILDI

 

Çatal ailesinin içinde bulunduğu zor süreçte ve CHP Söke Gençlik kollarınının Minik Emre için başlattığı kampanyaya CHP İl Başkanı Ali Çankır'da katıldı.

 

"Minik Emre için el ele" kök hücre nakli ve kan bağışı kampanyasında CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, kan vererek donör adayı oldu. Kan vermenin önemine dikkat çeken Çankır, “Kan vermek, hayat vermektir. Bu güzelim yavrumuza ve onun gibi ilik nakli bekleyen yurttaşlarımıza umut olan ve organizasyonu gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları Başkanımız İlkyaz Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize çağrım; Kızılay'ın her hangi bir şubesine gidip ilik nakli için donör adayı olabilirler. Çok kısa zamanınızı alacak olan bu işlemle belki de bir çocuğun umudu olacaksınız. Şu ana kadar 500’ün üzerinde kişi bu çalışmayla donör havuzuna katıldı. Sayının çoğalması bizlerin elinde. Ege Üniversitesi’nde yatan Minik Emre’ye acil şifalar diliyorum. İnşallah bu çabalar sonuç verecek” dedi.

 

GÖLCÜK, "BU ÇABALARIN SONUÇ VERECEĞİNE İNANIYORUM"

 

Kan bağışından sonra konuşan Söke CHP Gençlik kolları başkanı İlkyaz Gölcük, Emre Çatal'a destek olabilmek için kampanya başlattıklarına değinerek, destek verenlere teşekkür etti. Gölcük, "Minik Emre’ye acil şifalar diliyorum. İnşallah bu çabaların sonuç vereceğini düşünüyorum. Bize destek vermek için Söke'ye gelen il başkanımız Ali Çankır'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler