Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı genç çiftçiler ‘Beştepe’ye çıkartma yapacak

13 Kasım 2016, Pazar 13:30

     


Aydınlı genç çiftçiler, ‘Milli Tarım Projesi’ kapsamında ‘Cumhurbaşkanımız ile Milli Tarım Buluşması’ adlı programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelecek. 14 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek olan buluşmada, yeni bitkisel üretim modelleri genç çiftçilere tanıtılacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Türkiye’deki 81 ilden geniş katılımda bulunulacak olan ‘Cumhurbaşkanımız ile Milli Tarım Buluşması’ adlı programa, Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı’nın öncülüğünde katılacak olan 89 genç çiftçi, AK Parti Hükümeti’nin 2017 yılında uygulamaya koyacağı Milli Tarım Projesi hakkında bilgilendirilecek.

“YENİ ÜRETİM MODELLERİ TANITILACAK”

2017’de düğmeye basılacak olan 'Milli Tarım' ve 'Kendi Kendine Yeten Hayvancılık ve Tarım' projelerinin yanı sıra, belirli ürünlerin belirli havzalarda üretilmesini kapsayan yeni bitkisel üretim modelinin tanıtılacağı buluşmaya, Aydın il genelinden 18-40 yaş arası 89 çiftçiyle katılacaklarını belirten Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Rıza Posacı, “Daha önce Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in müjdelediği ‘Milli Tarım Projesi’nin sürdürülebilir kalkınmaya önemli faydalar sağlayacağını ümit ediyoruz. Bu çerçevede bakanlığın yeni uygulamaya koyacağı yeni üretim modellerinin detaylarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bilgilendirmede bulunacak. Genç çiftçilerimiz ve bizler için verimli bir buluşma olacağına inanıyoruz” dedi. (MURAT TAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler