Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Ticaret Borsası WorlFood İstanbul Fuarında

13 Eylül 2017, Çarşamba 16:47

     


Türkiye gıda sektörünün önemli etkinliklerinden biri olarak öne çıkan 'Gıda Dünyası’nın Türkiye Buluşması' WorldFood Istanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu. Nazilli Ticaret Borsası, katıldığı “WorldFood İstanbul” Fuarı'nda, Nazilli'de yetişen incir, zeytin ve zeytinyağı, kestane ve kurutulmuş gıdalarını katılımcılara tanıttı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood Istanbul Gıda Fuarı binden fazla markanın katılımıyla gerçekleştirilirken Nazilli Ticaret Borsası, üyeleri ile birlikte fuardaki yerini aldı. 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen fuar; sektöre yön veren isimlerin katılımları, ses getiren etkinlikler, ziyaretçilerle ilk kez buluşacak yeni ürünler ve geniş katılımcı profili ile dikkat çekti.

 

FUARA ULUSLARARASI HEYETLER GELDİ

Fuarın ilk gününde; Uluslararası Satın Alım Heyetleri arasında Afganistan, Almanya, Avustralya, Azerbaycan, Bahreyn, Belarus, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Cezayir, Etiyopya, Filistin, Güney Kore, Hindistan, Irak, İsveç, Japonya, Katar, Kazakistan, KKTC, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Özbekistan, Pakistan, Ruanda, Rusya, Sudan, Suudi Arabistan, Tayvan, Ürdün ve Yunanistan’dan gelen firma yetkilileri yer aldı.

 

WORLDFOOD ISTANBUL’DA NELER VAR?

WorldFood Istanbul’da içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamuller, unlu mamuller, kuruyemiş ve gıda bileşenleri başta olmak üzere pek çok ürün yer aldı. Gıda ürünlerinin üretim aşamasından, tüketiciye ulaşmasına kadar tüm süreçlerdeki ürün, hizmet ve teknolojiler, fuarda buluştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler