Takip Et

SON DAKİKA

Öztürk, Didim’deki oda başkanlarına tvDEN’i anlattı

13 Haziran 2017, Salı 10:56

     


Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir’i ziyaret eden Denge Medya Grup Genel Müdürü Bülent Öztürk, tvDEN'i anlattı, görüşlerini aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denge Medya Grup Genel Müdürü Bülent Öztürk, bölge ziyaretleri kapsamında geldiği Didim'deki temasları sırasında, Aydın merkezli tvDEN’in, Ege Bölgesi ve Türkiye ile birlikte 60’ın üzerinde ülkeye yayın yaptığına dikkat çekti. Almanya, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerde yaşayan gurbetçi vatandaşların da yayını izleyebildiğini belirten Öztürk, tvDEN’in D-Smart, Digitürk ve Filbox gibi dijital platformlarda da yer aldığını hatırlatarak, Aydın ve Muğla’nın gelişimine katkı sunmak için göreve hazır olduklarını söyledi.

tvDEN’in yerel haber ve yerel program kanalı olduğunu anlatan Öztürk, “Haber bültenlerimizi başlattık. Yüzde 40 Aydın, yüzde 30 Muğla, yüzde 20 Ege’nin diğer illeri ve yüzde 10 Türkiye’nin önemli gündem maddeleri ekranlara gelecek. İzmir, Aydın ve Muğla kuşağında bölgemizden haber veren başka kanal yok. Bizi izlediğinizde kendi ilinizin, bölgenizin ve Türkiye’nin de önemli gündem maddelerini aynı haber bülteninde yakalama şansına sahip olacaksınız” diye konuştu.

 

“BÖLGEMİZİNİN TANITIMINA YARARLI OLACAK”

tvDEN televizyonunun Aydın’da olmasının avantaj olduğunu belirten Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, bu kanalın Ege bölgesinin tanıtımına katkısının olacağını söyledi. Kubaliç, “Bölgemizde böyle bir kuruluşa ihtiyacımız vardı. Çünkü bölgemizde bir televizyon kuruluşu yoktu. Büyük kanallar Didim’i veya Kuşadası’nı ekranlara getiremiyordu. Turizm bölgesi olduğumuz için tvDEN’in bölgemizin tanıtımında çok büyük yararı olacağından kimsenin şüphesi olmasın ve buna inanıyoruz” dedi. Didim’deki sivil toplum örgütü olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve destek vermekten mutluluk duyacağını kaydeden Kubaliç, kanalın Didim’in ve Ege’nin turizm konusundaki tanıtımına ağırlık vermesini istedi.

 

“GÖRSEL BASINA İHTİYAÇ VARDI”

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir de Aydın’ın görsel basına ihtiyacının olduğunu vurgulayarak, bunun yıllardır hasretini çektiklerini söyledi. Bundan sonra Aydın’ın zenginlikleri ile değerlerinin tvDEN aracılığıyla ortaya konulacağını ifade eden Gökdemir, “Bundan hepimiz faydalanacağız. Çünkü Aydın turizm ve tarım alanında çok ileri ve gelişmiş bir il. Aynı zamanda uygarlıkların, kainatın ve insan oğlunun ilk ayak bastığı yer Aydın. tvDEN, bu zamana kadar geç kalmış bir görsel basın. Ama bundan sonra Aydın için çok büyük bir kazanım. Yapılan hizmetler anında, günü gününe insanlara sunulacak” diye konuştu.

 

“YILLARDIR HASRET ÇEKTİK”

Görsel basının hasretini Didim Ziraat Odası’nın da çektiğini sözlerine ekleyen Bahattin Gökdemir, şunları kaydetti: “Didim Ziraat Odası’nın yaptığı çok kıymetli projeleri ve çalışmaları var. Örneğin zeytin festivali, arazilerde zeytinle ilgili çalışmalar ve bağ bahçe örtü altı ürün yetiştiriciliği çalışmalarımız var. Biz bunları hep yazılı basınla paylaşıyorduk ve sadece okuyucu kitlesine ulaşıyordu. Ama şimdi hem yurt içindeki, hem de yurt dışındaki insanlara da ulaşabileceğiz. Böylece turizme de artı değer katmış olacağız. Çünkü Didim’i ziyarete gelen insan, tvDEN’i izlemişse Didim’deki zeytini, çileği, bağ bahçe ürününü ve Didim domatesini görebilecek. Böylelikle çok güzel bir hizmet olacak. Aydınımıza hayırlı uğurlu olsun.” (EDİZ VERDİOĞLU)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler