Takip Et

SON DAKİKA

Gülaştı, görme engellilerin sesi oldu

12 Temmuz 2018, Perşembe 13:41

     


AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Altı Nokta Körler Derneği’nde kitap okuma etkinliğine konuk oldu. Başkanı Çağatay Gülaştı, Yakup Kadri Karaosmanoğlu’ndan 'Kiralık Konak' kitabını okudu.

Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi tarafından hazırlanan “Görmeyenlerin Gözü Olalım” sosyal sorumluluk projesi kapsamında her hafta Çarşamba günleri şube binasında kitap okuma etkinliği düzenleniyor. Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, engellilerin ve engelli derneklerinin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’ya teşekkür etti.

“KİTAP OKUMAYA ÇOK FAZLA FIRSAT BULAMIYORUZ”

Görme engellilere kitap okumak için Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi’ne geldiğini söyleyen AK Parti Efeler İlçe Başkanı, “Başkanımız Bayram Özen’in önderliğinde göreme engelli, ağabeylerimizi, ablalarımız ve kardeşlerimizle bir araya geldik. Biz siyasetçilerin maalesef çok fazla kitap okumaya fırsat bulamıyoruz. Kendilerine bize böyle bir fırsat verdikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah hoş bir zaman geçireceğiz” dedi.

“ŞAHSIM VE DERNEĞİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kitap okuma kampanyası hakkında bilgi veren Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, “Bugün AK Parti Efeler İlçe Başkanımız Çağatay Gülaştı’yı davet ettik. O da sağolsun bizi kırmayıp geldi. Şehrimizin bürokrat ve siyasilerinin sosyal sorumluluk projelerinde yer alması topluma örek teşkil ediyor. Çağatay başkanımıza görme engellilerin sesi olduğu için şahsım ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gülaştı, dernek üyeleriyle sohbet ettikten sonra görme engelliler için kitap okudu. Dernek üyeleri, pür dikkat Gülaştı’nın okumuş olduğu kitabı dinledi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler