Takip Et

SON DAKİKA

"Derin Tarih' programı derhal yayından kaldırılmalı"

12 Mayıs 2017, Cuma 13:35

     


TV NET logosuyla yayın yapan kuruluşun ‘Derin Tarih’ isimli programında Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı Afet İnan’a hakarete varan söylemlerde bulunulması üzerine Kuşadası’nda basın açıklaması yapıldı. Vatan Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanlığı ve ADD üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında, ‘Derin Tarih’ programının yayından kaldırılması istendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Vatan Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kuşadası Şubesi üyelerinin katılımıyla Kaya Şavkay Meydanı’nda basın açıklaması yapıldı. ‘Derin Tarih’ programında Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı Afet İnan ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunulması üzerine yapılan basın açıklamasında program, sert bir dille eleştirilerek yayından kaldırılması istendi. Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, karanlıktan istifade eden birtakım ne idüğü belirsiz, kendine “tarihçi” diyen emperyal güçlerin hizmetindeki piyonların Ulu Önderimize hakaret etmelerine izin vermeyeceğiz. Bizler varken hiç kimse Atatürk ve Cumhuriyet hakkında böyle düşmanca yazılar yazamaz, söylemde bulunamaz.

Mustafa Armağan ve benzerleri, haçlı emperyalizmin Müslümanların içine soktuğu ajandır. Bunların babaları, İngiliz, Helen, ABD sömürgecileridir. Anaları ise etnik bölücülük ile saltanatçı, hilafetçi gericiliktir. Bu hainler FETÖ düşüncesinden aldıkları güçle saldırıyorlar. Ama yağma yok, Mustafa Kemal'in askerleri olarak nöbetteyiz.

Türk milletinin ve Türkiye'nin, geçmişi de geleceği de Mustafa Kemal'dir. Bir Mustafa Kemal gider, bin Mustafa Kemal olarak geliriz. Bu böyle biline!

Bu yaratıklar hakkında derhal işlem yapılarak hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını bekliyor, ayrıca adına “Derin Tarih” denen paçavranın da yayınına son verilmesini istiyoruz.” (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler