Takip Et

SON DAKİKA

Aydın, Ankara'da tanıtıldı

9 Kasım 2018, Cuma 14:51

     


Ankara'da bu yıl 11'ncisi gerçekleştirilen 'Ege İlleri Tanıtım Günleri'ne katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin standı, ilgi gördü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ilin bilinirliğini artırmak için yürüttüğü faaliyetler kapsamında, Ankara'da bu yıl 11'ncisi gerçekleştirilen 'Ege İlleri Tanıtım Günleri'ne katıldı. Ankaralılar ve Ankara'da yaşayan Aydınlılar tarafından ziyaret edilen Büyükşehir Belediyesi standında, Aydın'ın antik kentlerinden Arapapıştı Kanyonu gibi doğal güzelliklerine, önemli tarım ürünlerinden altın rengi kumsallarına kadar turizm değerleri ziyaretçilere tanıtıldı. Ziyaretçiler, bu yıl 8-11 Kasım arasında düzenlenen tanıtım günlerinde, Büyükşehir Belediyesi standında Aydın'ın yöresel lezzetlerini, tadı ve aroması dünyaca bilinen zeytinyağı ile zeytinini ve Aydın'ın başlıca tarım ürünlerinin başında gelen incirinin tadına baktı. Binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı Köy Pazarları Projesiyle öne çıkan Çakırbeyli, Tarihi Kavaklı ve Kemerköy pazarları da fuara gelen ziyaretçilere tanıtıldı.

Ziyaretçiler stantta Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinin sunduğu müzik dinletisi karşılandı, Aydın ilini tanıtan materyaller de dağıtıldı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler