Takip Et

SON DAKİKA

Beşiktaşlılar iftarda buluştu

8 Haziran 2017, Perşembe 10:59

     


Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, düzenlenen iftarda bir araya geldi. Genç bir çiftin evlenme teklifi ile renklenen gece, marşlar ve havai fişek gösterisi ile devam etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Beşiktaşlılar, Kızılcaköy’deki Royal Garden’da düzenlenen iftar davetinde buluştu. Aydın Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği iftar davetinde, taraftarlar birlikte oruç açtı.

Dernek Başkanı İbrahim Pehlivan, “Yağmurda, çamurda, sahası yokken bile ve hiçbir beklentisi olmaksızın, inancının peşinde, takımının peşinde, o il senin, bu ilçe benim bir an tereddüt etmeden Beşiktaş aşkı için koşan taraftarları unutmak mümkün değil” dedi. Pehlivan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bundan 3-4 yıl evvel, Fikret başkanımızın gelmesiyle beraber, Beşiktaş yeni bir yola adım attı. Bir değişim yaşadı. ‘Feda sezonu’ sloganıyla yola çıktı. Feda sezonunda sadece futbolcular ve yöneticiler değil, taraftarlar da feda kampanyasına katıldı. Bizim gerçekten parayla pulla, menfaatle, çıkarla işimiz olmaz. Bizim için feda sezonu, ömrümüzün sonuna kadar sürecektir. O fedanın sonucu, bu sene de geçen sene olduğu gibi Beşiktaşımız şampiyon oldu. Hepsi şerefiyle ve hakkıyla kazanılmış şampiyonlukların son noktası olan üçüncü yıldızımızı da göğsümüze takmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah, bu sene Avrupa şampiyonunu da yenerek basketbolda da şampiyon olacağız. Beşiktaş bundan sonra da başarılara adım atmaya devam edecektir.”

Pehlivan, Aydın Değişim Koleji’nin Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyelerinin çocuklarına indirimli kayıt imkanı sunacağını açıklayarak, kolej yöneticilerini sahneye davet etti. Değişim Koleji Ortaokulu Müdürü Emre Üzek, “Biz de Aydın Değişim Koleji olarak, Beşiktaş’ın şampiyonluğuna yakışır şekilde, Aydın Beşiktaş taraftar derneği üyelerimizin öğrencilerine yüzde 10 eğitim bursu belirledik. İnşallah bizim de Beşiktaş camiasına katkımız olur” ifadelerini kullandı.

 

İFTARDA EVLENME TEKLİF ETTİ

Gecede sürpriz bir evlilik teklifi de yapıldı. Beşiktaşlı taraftarlardan Salih Tamyolcu, yaklaşık 1 yıl önce iş arkadaşı olarak tanıştığı ve bu arkadaşlıkları aşka dönüşen Hatice Diril’e, taraftarların önünde evlenme teklif etti. Teklifi kabul eden Diril, gözyaşlarına hakim olamadı.

Beşiktaş Spor Okulu’nda eğitim alan öğrencilerin önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Dernek başkanı İbrahim Pehlivan, minik taraftarları sahneye davet etti. Yakılan meşaleler ve havai fişek gösterisi eşliğinde, hep birlikte Beşiktaş marşları söylendi. (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler