Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Çerçioğlu Yağdere ve İncealanlılarla buluştu

7 Aralık 2017, Perşembe 17:07

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Yağdere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarı Önder Soysal’ın mahalleli adına taleplerini ilettiği Başkan Çerçioğlu, talepleri yerine getirme sözü verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sultanhisar Yağdere ve İncealan mahallelerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kaynaşma yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mahalle muhtarları ve mahalleli kadınlar tarafından çiçekle karşılandı.

 

İlk olarak Yağdere Mahallesi’nde düzenlenen yemekte, mahalle muhtarı Önder Soysal mahallenin eksiklerini Başkan Çerçioğlu’na iletti. Muhtar Soysal, “Başkanım burası mahalle meydanımız ve biz bu yemeği burada düzenleyerek trafiği engellemiş oluyoruz. Mahallemizin kapalı bir cemiyet alanı yok. Kapalı dolmuş durağımız olmadığı için okul servisi bekleyen çocuklarımız ve mahalleli dolmuş beklerken yağmurlu günlerde ıslanıyor. Ayrıca Pazartesi günleri Atça semt pazarına gidip gelmekte sıkıntı yaşanıyor. Sadece o günlerde saat 11.00-13.30 arası iki servis aracı koyabilirsek mahallelinin bu sıkıntısını gidermiş olacağız. Mahallenin bir kısmında toprak yolumuzu kaplamak için parke taşı rica ediyoruz” diyerek taleplerini iletti.

 

Muhtar Soysal’ın bu taleplerini dinleyen Başkan Çerçioğlu, personeline talimat vererek bu eksikliklerin ivedilikle giderilmesi talimatını verdi. Daha sonra Aydın Su ve Kanalizasyon Dairesi (ASKİ) yetkilileri mahallede bugüne kadar yapılan hizmetleri açıkladı. Konuşmaların ardında yemeğe geçildi. Yemek öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı ve Halk Oyunları ekibi gösteri düzenledi. Kaynaşma yemeğine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Okan Yalçınkaya, CHP Sultanhisar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kırcalı, Mahalle Muhtarı Önder Soysal ve azalar, Büyükşehir Belediyesi Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. (HATİCE HOŞ) 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler