Takip Et

SON DAKİKA

Asfalt çalışmalarında sona gelindi

5 Ekim 2016, Çarşamba 15:06

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Efeler’in Çine Bulvarı’nda sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi. 1955 Sokak ve Kozdibi Meydanı’na kadar olan bölüm arasında birinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. İstasyon Bulvarı ve Çine Bulvarı’nın kesiştiği nokta SİT alanında kaldığı için Anıtlar Kurulu’undan bu bölüme asfalt için onay çıkmadığı öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de Mimar Sinan Bulvarı, Doğu-Batı Aydın Bulvarı, Girne Bulvarı, Lefkoşa Bulvarı’nda asfalt çalışmaları tamamlandı. Çine Bulvarı’nda da asfalt ve kaldırım çalışmalarının 1 ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

PARKE TAŞI SEVDASI BİTİYOR

Bulvar üzerinde iş yeri bulunan esnaf Hatice Dikenli, çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Aydın genelinde büyük caddelerin asfalt olması vatandaş olarak bizi memnun ediyor. Parke taşı, ara sokaklarda daha güzel duruyor. Esnaf olarak şu an işlerimiz düştü ama ilerisini düşündüğümüzde yerinde bir yatırım olacak” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar il genelinde 2 milyon 200 bin metrekare sıcak asfalt çalışmasının yapıldığı öğrenildi. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler