Takip Et

SON DAKİKA

"Aydınlılar 'Memnune'nin Mutfağı'nı sevecek"

2 Ekim 2016, Pazar 12:00

     


Efeler Girne Mahallesi Yörük Ali Bulvarı’nda kadın girişimci Memnune Kanyılmaz’ın işletmeciliğini üslendiği 'Memnune'nin Mutfağı' hizmete girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kadın girişimci Memnune Kanyılmaz (50) 17 yıllık yurt dışı deneyiminden sonra ilk iş yerini Efeler’de açtı. Aydınlıların seveceği bir mekan oluşturduğunu söyleyen Kanyılmaz, “Yurt dışında 17 sene boyunca iş yeri işlettim. Yurt dışında da yemekleri, tatlı, tuzlu yiyecekleri kendim yapıyordum. Artık kendi memleketimde çalışmak istedim. Kendi ülkemde, kendi vatandaşlarıma bu sektörde hizmet etmek istedim. Konseptimizi de Alaçatı olarak belirledik. Aydın’da bu konseptte çok mekan olduğunu düşünmüyorum. Farlı bir yer olsun diye ilk yerimizi buraya açtık. İlerleyen dönem daha büyük mekanlar açmayı da planlıyoruz'' dedi.

''HER ŞEY TAZE OLACAK''

Ülkemizde restoran, lokanta, kafe sektöründe erkek egemenliği olduğunu vurgulayan Kanyılmaz şöyle devam etti: ''Kadın olarak bu işe atılmak istedim. Çünkü ülkemizde daha çok erkek işletmeciler hakim. Kadınların iş yapabileceği sektör çok az. Kadınlara bir nevi örnek olmak istedim. Önceki yıllarda da gıda sektörüyle uğraştığım için burada da devam etmek istedim. Dönemsel etkinlikler yapmayı planlıyorum. Aperatif, ev yemekleri, ev lahmacunu ve pizzaları, Aydın’ın yöresel yemekleri, iş yerimizde mevcut olacak. Özellikle ev tipi lahmacunları Aydınlılar çok sevecek. Talebe göre yemeklerimiz çıkacak. Yerimiz kapalı ve açık alan olarak hizmet verecek. Kadınlar rahatlıkla günlerini burada yapabilir. İş yeri olarak okullara, düğünlere, evlere sipariş vereceğiz. Her şey günlük olacak, taze olacak. Aydınlılar 'Memnune'nin Mutfağı'nı sevecek“dedi. (KIYMET SARIYILDIZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler