Takip Et

SON DAKİKA

Ena, Bamboo AVM'de kapılarını açtı

11 Ekim 2017, Çarşamba 10:15

     


Ena Kadın Giyim, yeni yeri Bamboo AVM'de kapılarını açtı. İşletme sahibi Aydın Ediz, 25 yıldır ailesinin giyim sektöründe hizmet verdiğini ve Ena markasını daha da ileriye götürmek istediğini belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aile şirketi olan Ena'nın bayrağını ağabeyinden devraldığını söyleyen Aydın Ediz, daha önce farklı bir firmada 9 sene mağaza müdürlüğü yaptığını, böylece kadın giyimde tecrübe kazanmış olduğunu anlattı.

 

2008 yılından bu yana Uzun Çarşı'da hizmet veren Ena, Nazilli Bamboo AVM'de de müşterileriyle buluştu. Aydın Ediz, ürünlerde birinci kaliteyi ön planda tuttuklarını, Ena Kadın Giyim'in daha çok yayılması ve zincir marka olmasını hedeflediklerini belirtti.

 

Bamboo AVM' de açıldıklarından itibaren Ena'nın müşterilerin ilgi odağı olduğunu ve her yaştan insanın kendine uygun birinci kalite ürünlerle buluştuğunu belirten Ediz, ''Artık Ena müşterisi büyük bedeni de mağazamızda görecek'' diyerek, yeni konseptlerinde büyük bedenin de bulunduğunu ifade etti.

Online satış üzerinde çalışmalar yapan işletmeci, farklı şehirlerden insanları Ena'yla buluşturarak ürünlerini diğer şehirlerde de satışa sunacağını belirtti. Güler yüzlü işletmeciliği prensip edinen Ena işletmecisi Aydın Ediz, Nazilli'nin yerel markası olarak, artık Nazilli halkının şık ve kaliteli giyinmek için başka bir şehre gitmesine gerek kalmadığını, istedikleri ürünü Ena'dan rahatlıkla temin edebileceklerini belirterek, güzel ve benzersiz giyinmek isteyen herkesi Ena'ya davet etti. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler